Satılık Iphone 6S 16GB Space Gray

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Roark bunu yazdı

Hocam konuyu baltalamak gibi değil lütfen yanlıs anlama olmasın

Gecen arkadas parasını aylarmıs iphone 6s 16gb space gray almaya gittik telefoncular 2000-2300 fiyat çekti bir tanesi kampanyamız var 1900'dedi inanmadık vodafone bayi adam kampanya ürünlerinden getirin filan 1900'e sıfır faturalı 2 yıl apple garantili aldık ? nasıl oldu bende anlamadım ama biliyorum 1900 lira 2 yıl apple vodafone faturalı tel aldık :D sonra baska telefonculara filan sorduk 600 lira zararla vermiş nasıl oldu anlamadım dedi cogu. 

Kutusunda jelatini filan biz açtık , nokta hatasız imei kayıtlı hiçbir sorun yok arkadas kullanıyor telefonu nasıl oldu anlamadım simdi aynı telefondan görünce yazmak istedim sadece :) 

apple yenileme cihazlarını soktu piyasaya öyle 1-2 yazı okumuştum sanırım

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    Roark bunu yazdı

Hocam konuyu baltalamak gibi değil lütfen yanlıs anlama olmasın

Gecen arkadas parasını aylarmıs iphone 6s 16gb space gray almaya gittik telefoncular 2000-2300 fiyat çekti bir tanesi kampanyamız var 1900'dedi inanmadık vodafone bayi adam kampanya ürünlerinden getirin filan 1900'e sıfır faturalı 2 yıl apple garantili aldık ? nasıl oldu bende anlamadım ama biliyorum 1900 lira 2 yıl apple vodafone faturalı tel aldık :D sonra baska telefonculara filan sorduk 600 lira zararla vermiş nasıl oldu anlamadım dedi cogu. 

Kutusunda jelatini filan biz açtık , nokta hatasız imei kayıtlı hiçbir sorun yok arkadas kullanıyor telefonu nasıl oldu anlamadım simdi aynı telefondan görünce yazmak istedim sadece :) 

vodafoneda var öyle hocam. indirimli aldığını sakın düşünme :D

ben de aldım. 1400 liralık peşin fiyatlı telefonu 24 ay faturaya ek 996tlye aldım.

2 fatura gelince olayı çözdümki çok pis skmişler beni.

normalde 25tl olan dk sms gb paketini 42 liraya itelediler.

diğer tarifelere de baktım harbiden öyle.

atıyorum tarifenin adı A 1k sms dk net var. 20 lira ama bu tarifeyle cihaz alamıyosun. başka tarife bakıyosun tarifenin adı B 1k sms dk net var fiyatına bakıyon 45 lira. ve sana diyoki eleman abi A tarifesiyle cihaz alamıyon B tarifesiyle alabilirsin hem de 1400 yerine 1000 liraya geliyo. vayy iyi kanki süper hem de indirim aldım diyosun alıyosun sonra bi bakıyon indirim değil bindirim olmuş :)

benim balşıam bu geldi. belki sizin arkadaşın da böyledir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Fiyat 2000 lira. Up olsun

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 1650 Toplam Mesaj: 14
apple iphone iphone apple aypon