[Satılık] İphone 6S Kulaklık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Selam dostlar,

Dün (28.09.2016) kendime iphone 6s aldım. Kulaklığını kullanmıyorum. Zira @crimeangel abimizden aldığım MI kulaklığı tercih ediyorum. Neyse...

Telefon kutlusundan çıkan orjinal kulaklığı satıyorum. Sahibindende millet 150-160 TL arasında satıyor. 

Piyasasını tam bilmiyorum ama 100 TL uygundur mürit fiyatı olarak.

İzmir içi elden teslim edebilirim. İl dışına kargolama gerekirse kargoyu alıcı öder.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şurayı da alayım 

Not: fotolarını 1-2 saate yüklerim.

DanLev tarafından 29/Eyl/16 11:18 tarihinde düzenlenmiştir

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Se aldım yanında verilen kulaklığı beğenmedim hediye ettim 6sinki farklı mı acaba bu kadar ettiğini bilsem satardım 😛

Şu değil mi?

http://www.hepsiburada.com/apple-earpods-iphone-ipad-ipod-mikrofonlu-kulaklik-md827tu-a-kutusuz-pm-telkulapplip5

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

ios 10 yükle kardo akıyo amgg jeyılbireği kaybetttik 10 ile yetiniyoruz.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Se aldım yanında verilen kulaklığı beğenmedim hediye ettim 6sinki farklı mı acaba bu kadar ettiğini bilsem satardım 😛

Şu değil mi?

http://www.hepsiburada.com/apple-earpods-iphone-ipad-ipod-mikrofonlu-kulaklik-md827tu-a-kutusuz-pm-telkulapplip5

Sanırım aynısı, sahibindende millet 150-160 liraya satıyor. Bende bilmiyordum da telefoncu arkadaş söyledi bana da...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Kulaklık beş para etmez apple niye 110 lira fiyat çekiyor acaba. Bınun yerine 8 dolara aldığım piston 2 ve m7nin yanında gelen kulaklığı kulllanıyorum çok daha iyiler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoneInsane
    GoneInsane's avatar
    Erkek

15 gün önce Kanyon TROY Apple'dan 99 TL aldım aynı kulaklığı. 

Ben her şeyden önce TÜRK milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Mustafa Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Kulaklık beş para etmez apple niye 110 lira fiyat çekiyor acaba. Bınun yerine 8 dolara aldığım piston 2 ve m7nin yanında gelen kulaklığı kulllanıyorum çok daha iyiler

Aynen kulaktan düşüp duruyor. Bu arada kulaklık zaten Apple'da 100 lira. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Hizli hizli yurumeye bile gelmiyor dusup gidiyor oc julaklik bi sike yaramaz hele 100 lira hic etmez sesi.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dostlar ben kulaklık ticareti yapmıyorum. Kullanmadığım kulaklığı satışa çıkardım sadece ve fiyat belirlerken de piyasa fiyatına bakarak belirledim.

Toplam Hit: 1528 Toplam Mesaj: 13
iphone iphone satılık kulaklık