Satılık Iphone 7 128 GB

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı

Öncelikle hayirli satislar. "Tahribat Ölücüleri"ne bagli olan fiyat belirleme dairesinden bikac arkadas birazdan gelip fiyat konusunda birseyler yazabilir. Dirayetli ol. Kolay gelsin simdiden.

İnsanlarin objektif olupfikir belirtmesi ne zamandan beri ölücülük oldu? Telefonun sifiri zaten 3.450 lira? Piyasa kosullarina gore 2500e satarsa bile iyi. Simdi ölücümü olduk? Cikarip 4bin lira mi verelim?? Ha sen eger gelip 1650 TL civarinda fiyat verenlerden bahsediyorsan, ona birsey diyemem tabi o fiyat tamamen vicdansizlik olur...

:) benim sözüm son paragraftakilere. Bunun birde özelden fiyat teklif edenleri var.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı

Öncelikle hayirli satislar. "Tahribat Ölücüleri"ne bagli olan fiyat belirleme dairesinden bikac arkadas birazdan gelip fiyat konusunda birseyler yazabilir. Dirayetli ol. Kolay gelsin simdiden.

Fiyat belirleme dairesi :D::SFSDGFSSGS:FSDF:SDgfsD:GSd

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KartallMehmet
    KartallMehmet's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı

İnsanlarin objektif olupfikir belirtmesi ne zamandan beri ölücülük oldu? Telefonun sifiri zaten 3.450 lira? Piyasa kosullarina gore 2500e satarsa bile iyi. Simdi ölücümü olduk? Cikarip 4bin lira mi verelim?? Ha sen eger gelip 1650 TL civarinda fiyat verenlerden bahsediyorsan, ona birsey diyemem tabi o fiyat tamamen vicdansizlik olur...

Hocam arkadaş bu konudan ziyade genel olarak mizahi bi yaklaşımda bulunmuş kötü bir düşüncesi oldugunu sanmıyorum.Tabiki herkes bütçesine göre hareket eder.

Şahsınıza karşı haddi aşan,hududu geçen,küstahlaşanları, altın olsa kesenizde, bal olsa kâsenizde tutmayın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    Florenzi bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı

:) benim sözüm son paragraftakilere. Bunun birde özelden fiyat teklif edenleri var.

hahah aynen, bi de şu var: "tamam 3000e anlaşalım ama yanında kulaklık, şarj aleti, 1.5 iskender ve honda civic ver."

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diplomali-issiz
    diplomali-issiz's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı

Sana temizinden 1000 lira vereyim. Şöyle nakit mi nakit, sıcak para, mis :)

(ilk ölücülük girişimim dövmeyin beni abiler, yontulacam daha)

Not: İyi satışlar :) 

ne utanmaz adamsın ya hacı ayıptır yav resmen öldürmüşsün. ben artırayım bari vallaha 1200 TL'ye alıyorum :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KartallMehmet
    KartallMehmet's avatar
    Erkek

Fiyat Güncellendi..

Şahsınıza karşı haddi aşan,hududu geçen,küstahlaşanları, altın olsa kesenizde, bal olsa kâsenizde tutmayın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Fiyat uygun 128 sonucta.Baltalamak gibi olmasın  su an 32 gb media markt da 3069 tl 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

Fiyat uygun 128 sonucta.Baltalamak gibi olmasın  su an 32 gb media markt da 3069 tl 

Konu ilk açıldığında fiyat 3.400 liraydı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KartallMehmet
    KartallMehmet's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    koray bunu yazdı

Konu ilk açıldığında fiyat 3.400 liraydı. 

Yanlışın var hocam 3100 yazmıştım :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

Hoca burası mezarcı kaynıyor bosver ben verem bi teklif: 2300 tl :) 

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
Toplam Hit: 4759 Toplam Mesaj: 34
satılık iphone7