Satılık Iphone 7 128 GB
-
DrKeworks bunu yazdıFlorenzi bunu yazdı
Öncelikle hayirli satislar. "Tahribat Ölücüleri"ne bagli olan fiyat belirleme dairesinden bikac arkadas birazdan gelip fiyat konusunda birseyler yazabilir. Dirayetli ol. Kolay gelsin simdiden.
İnsanlarin objektif olupfikir belirtmesi ne zamandan beri ölücülük oldu? Telefonun sifiri zaten 3.450 lira? Piyasa kosullarina gore 2500e satarsa bile iyi. Simdi ölücümü olduk? Cikarip 4bin lira mi verelim?? Ha sen eger gelip 1650 TL civarinda fiyat verenlerden bahsediyorsan, ona birsey diyemem tabi o fiyat tamamen vicdansizlik olur...
:) benim sözüm son paragraftakilere. Bunun birde özelden fiyat teklif edenleri var.
-
Florenzi bunu yazdı
Öncelikle hayirli satislar. "Tahribat Ölücüleri"ne bagli olan fiyat belirleme dairesinden bikac arkadas birazdan gelip fiyat konusunda birseyler yazabilir. Dirayetli ol. Kolay gelsin simdiden.
Fiyat belirleme dairesi :D::SFSDGFSSGS:FSDF:SDgfsD:GSd
-
DrKeworks bunu yazdıFlorenzi bunu yazdı
İnsanlarin objektif olupfikir belirtmesi ne zamandan beri ölücülük oldu? Telefonun sifiri zaten 3.450 lira? Piyasa kosullarina gore 2500e satarsa bile iyi. Simdi ölücümü olduk? Cikarip 4bin lira mi verelim?? Ha sen eger gelip 1650 TL civarinda fiyat verenlerden bahsediyorsan, ona birsey diyemem tabi o fiyat tamamen vicdansizlik olur...
Hocam arkadaş bu konudan ziyade genel olarak mizahi bi yaklaşımda bulunmuş kötü bir düşüncesi oldugunu sanmıyorum.Tabiki herkes bütçesine göre hareket eder.
-
Florenzi bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıFlorenzi bunu yazdı
:) benim sözüm son paragraftakilere. Bunun birde özelden fiyat teklif edenleri var.
hahah aynen, bi de şu var: "tamam 3000e anlaşalım ama yanında kulaklık, şarj aleti, 1.5 iskender ve honda civic ver."
-
adamhakli bunu yazdı
Sana temizinden 1000 lira vereyim. Şöyle nakit mi nakit, sıcak para, mis :)
(ilk ölücülük girişimim dövmeyin beni abiler, yontulacam daha)
Not: İyi satışlar :)
ne utanmaz adamsın ya hacı ayıptır yav resmen öldürmüşsün. ben artırayım bari vallaha 1200 TL'ye alıyorum :)
-
Fiyat Güncellendi..
-
Fiyat uygun 128 sonucta.Baltalamak gibi olmasın su an 32 gb media markt da 3069 tl
-
koray bunu yazdı
Fiyat uygun 128 sonucta.Baltalamak gibi olmasın su an 32 gb media markt da 3069 tl
Konu ilk açıldığında fiyat 3.400 liraydı.
-
mkyb bunu yazdıkoray bunu yazdı
Konu ilk açıldığında fiyat 3.400 liraydı.
Yanlışın var hocam 3100 yazmıştım :)
-
Hoca burası mezarcı kaynıyor bosver ben verem bi teklif: 2300 tl :)