Satılık İpod Touch 3G 32 GB
-
Fiyat : 350
Detaylar için link : http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-ipod-touch-3g-32-gb-57895606/detay/
-
edit: yanlış anlasılma.
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
hocam 3Gli mp3 calar nasıl oluyor? yeni versiyon mu?
-----------------------------Hocam 3G derken anladığın 3G değil bu.3 generation anlamında.Yani 3. nesil oluyo.
-
haci o fiyata iphone alirsin cok pahali değilmi.
-
Ben alabilirim hocam. Sahibinden.com Kredi Kartına taksit yapıyor muydu?
Edit: Bunun garantisi marantisi ne alemde. Arka kapağın daha detaylı fotoğrafını alabilir miyim?
-
scarletbeard2 bunu yazdı:
haci o fiyata iphone alirsin cok pahali değilmi.
-----------------------------Hocam piyasası o civarda.Fiyat araştırması yapıp öyle koydum siteye.Diğerlerinden ucuz satarsam vicdan azabı duyarım :) İphonelarda o kadar ucuz değil :) üzerine para koyup iphone almayı düşünüyorum zaten.varsa bu fiyatta bi iphone hayrına bi link atıver.
-
pardon kanka ben seni satin alacaksin die dedim. yoksa piyaasi hakkinda fazla bilgim yoktur. kusura bakma.
-
lordvader89 bunu yazdı:
Ben alabilirim hocam. Sahibinden.com Kredi Kartına taksit yapıyor muydu?
Edit: Bunun garantisi marantisi ne alemde. Arka kapağın daha detaylı fotoğrafını alabilir miyim?
-----------------------------Pm atıyorum şimdi
-
Up yapalım :) fiyat güzel dicem şimdi ama nese karışmıyorum, tanıdık olunca üç kagıtcı damgası yiyoruz :)
-
1600 e iphone alacagına 500 e ipod touch al aynı makina sim kartı eksik
-
PanxeR bunu yazdı:
1600 e iphone alacagına 500 e ipod touch al aynı makina sim kartı eksik
-----------------------------aynen hocam.3310un olsun ipod touchun olsun iphone un eksikliği duyulmaz.