Satılık İş Serisi İ7 Sony 3'De Bir Fiyatına
-
qoqo bunu yazdı
15 yada 17 inç olanı yok mu :D Benim de laptop ihtiyacım vardı oyun için :D
Yok be hocam yaa.
İş serileri genelde ufak hafif oluyor. :D
Bilgisayarın açamadığı oyun yok.
-
2000 tl ye sıfırını güncel donanımlısını alabiliyosunuz. sony bayisiyim i7 3. nesil falan 2 gb ekran kartlısı
edit: 1200 olan fiyat iyi artı bu ürün artık üretilmiyo
bamboocha tarafından 26/Kas/13 16:44 tarihinde düzenlenmiştir -
ürünü yenı aldn kahve dokuldu kosesı kırıldı faturası yok hadı hyrlı ısler :D
-
HeyQirs bunu yazdı
ürünü yenı aldn kahve dokuldu kosesı kırıldı faturası yok hadı hyrlı ısler :D
Teşekkür ederim. Yalan söylemeye de gerek yok. Kahve döküldü bir gerçek . Köşesi kırıldı oda bir gerçek milletimi kandıralım.
-
bamboocha bunu yazdı
2000 tl ye sıfırını güncel donanımlısını alabiliyosunuz. sony bayisiyim i7 3. nesil falan 2 gb ekran kartlısı
Hocam Adres verirmisin. Lütfen 2000 tl ise gerçekten bir tane alacağım.
Sony Center'e gittim 2400 Lira i5 bu kasa için fiyat biçmişlerdi. Yada link verirsen. Sevinirim.
-
Bu pcde oyun oynanmaz. Bkz 6630 un performmans rezilligi. Onu gectim 1200 tl ona verene kadar 1500 tl ye ekran karti 650 660 olan laptoplar var.islemci iyi ama yetmez hocam.
-
VEXTA bunu yazdı
Bu pcde oyun oynanmaz. Bkz 6630 un performmans rezilligi. Onu gectim 1200 tl ona verene kadar 1500 tl ye ekran karti 650 660 olan laptoplar var.islemci iyi ama yetmez hocam.
Doğrudur hocam. İşte 1200 TL ye satmaya çalışıyorum. Satılırsa NE mutlu YOksa zaten yapacak bişey yok. İlgine Teşekkür ederim . Yinede.
-
scarletbeard bunu yazdıbamboocha bunu yazdı
Sony Center'e gittim 2400 Lira i5 bu kasa için fiyat biçmişlerdi. Yada link verirsen. Sevinirim.
hocam magazamda indirim yaparım personel ;) yardımcı olurum sony ürünlerinde pm atman yeterli -
bamboocha bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıbamboocha bunu yazdı
hocam magazamda indirim yaparım personel ;) yardımcı olurum sony ürünlerinde pm atman yeterliOke . Pm ATıyorum. Umarım istanbuldasın.
-
bamboocha bunu yazdı
Hocam Sana Pm attım 2 gün oldu hala bir ses yok. Ben Ciddiyim. Bir laptop daha alacağım.Sony 2000 TL ise hemen almak istiyorum. Bir tane daha.
Tekrar pm atmama gerek varmı ?