Satılık Kaktüs...Fiyat Düştü !
-
Düzgün baktığınız takdirde süs kaktüsleri bile fena oluyor, fotoğraftaki kaktüs süs kaktüsüydü, birkaç yıldır bakıyorum :)
-
Ya öyle dümdüz uzamasa az şekil alsa bildiğimiz kaktüsler gibi ama türündendir tabi, uzun kalın bir sopayı saksıya tıkmışsın gibi :D :D şaka bir yana güzel bitkilerde, bence kılıç alın kılıç hem boyu 1 metreyi geçince ev sahibi oluyormuşsun ya :D :D
Alacaklara şimdiden bol bol yeşilli zamanlar :)
-
Yucel bunu yazdı
Düzgün baktığınız takdirde süs kaktüsleri bile fena oluyor, fotoğraftaki kaktüs süs kaktüsüydü, birkaç yıldır bakıyorum :)
cinsi ne bunun hocam dildo kaktüsü demede
bu tarz gelişime müsait oolanlar iyi
-
do_som bunu yazdıYucel bunu yazdı
cinsini bilmiyorum hocam ama şu klasik koçtaş, bauhaus tarzı satılan yerlerde olur ya oradan gelmişti bana da :)
-
Yucel bunu yazdıdo_som bunu yazdıYucel bunu yazdı
cinsini bilmiyorum hocam ama şu klasik koçtaş, bauhaus tarzı satılan yerlerde olur ya oradan gelmişti bana da :)
Eyvallah hocam
-
Peyote kaktus var ise ok.
-
Yucel bunu yazdı
Hocam bunu artık evlendir bence
-
-
KasiRGamsi bunu yazdı
tür adı ne tam olarak hocam ? kesin almak lazım bundan
-
ilteris bunu yazdıKasiRGamsi bunu yazdı
tür adı ne tam olarak hocam ? kesin almak lazım bundan
Sattıklarimla aynı tür hocam...