Satılık Karakter [Knight Online]
-
hazır konu açılmışken sorayım
ben de bu tarz bi oyuna başlamayı düşünüyorum silkroad gibi görseli güzel ossun
ama server boş olsun rahatça girebilelim
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------İstanbul kıyamet vakti oynucaksın kefilim :D. Ben baya bir zaman harcadım şimdi yeni bölgede eklendi Türk firması sobee nin oyunudur. Tamamen yerlidir. İstanbul da geçer caminin içinde ws atıyoduk elemanlarla :). Ücretsizdir, plus üyeliklerle birazcık daha güzel efsunlu eşya düşürme olasılığın artıyor tabi. Şuan oynamıyorum ancak tavsiye ederim her ne kadar eksik yönleri olsada tavsiye ederim.
http://www.istanbuloyun.com/
-
Fiyat lütfen
-
Matchup bunu yazdı:
Daft bunu yazdı:
-----------------------------İstanbul kıyamet vakti oynucaksın kefilim :D. Ben baya bir zaman harcadım şimdi yeni bölgede eklendi Türk firması sobee nin oyunudur. Tamamen yerlidir. İstanbul da geçer caminin içinde ws atıyoduk elemanlarla :). Ücretsizdir, plus üyeliklerle birazcık daha güzel efsunlu eşya düşürme olasılığın artıyor tabi. Şuan oynamıyorum ancak tavsiye ederim her ne kadar eksik yönleri olsada tavsiye ederim.
http://www.istanbuloyun.com/
-----------------------------ben oynamıştım bunu ama az dandik gelmişti bakim bi geliştirmişlermi
-
ne koxp bitmesi haci ya heryer koxp kaynio.. demin savasta o ata binen elemanlarda bile koxp vardi dag tepe geziolari(=
eduttt: hoca kac lira istion char a ev arkadasima alcaz bi dene(=
-
Bu oyuna 7 sene once basladım...baslamaz olaydıım! hayatımı bıtırdı bu oyunlar benım..
ben basladım baslayalı koxp bı gunlugune(o da patch atıldıgı gun) gıdıo,ertesı gunyenı surum gelıyor..
Bu oyunda koxp a ızın verende koxp u parayla satanda KO zaten...adamlar para kaynagını hıc bır zaman kapatmaz...bunlar bos fasa fiso...
Oyuncular ko yu bırakıyor dıye kops u kapattık dıyolar ama emın ol asla kapanmıcaktır !
hılesız oyun ıstıyorsanız Cabal Onlıne ı tavsıye ederım,Serverlar bos ıstedıgıne gırersın,para verıpte ıtem almana da gerek yok..
Ama tavsıyem hıcbır onlıne oyuna baglanmayın! ozellıkle okula gıdıyorsanız,yoksa benım gıbı sap gibi ortada kalırsınız,Allah Korusun!
-
Fiyatları yolladım.
-
okçuların kritik skilleri başta olmak üzere skiller tek tek server da tutulmaya başlandı ondan koxp yavaş yavaş bitiyor.
oyunada renk geldi zevk almaya başladık gene kaç yıl sonra :) -
snnyk bunu yazdı:
wayy aklıma eski günler geldi ne kasardık sabahlara kadar :| tamamen boş iş
dünya sıralamasında top 100 e bile girdiydim..

-----------------------------adamımsın :D
-
HoLyZone bunu yazdı:
eray bunu yazdı:
carnac ne ya bende tekrar baslamayi dusunuyorumda server hakkinda bilgim yok o yuzden bisey diyemedim :D
-----------------------------ben sana bilgi vereyim, hiç bir hile kalmadı ne koxp ne dupe vs. server tertemiz karakter serverin humanların en büyük clanında server çapında 4.sırada clan. CSW, savaş gibi aktivitelerin zevki koxp kalktıktan sonra çıkmaya başladı başlayacaksan tam zamanı derim :))
-----------------------------nah hile kalmadi Ko autobot Suan itibari ile Calısıyor :)