Satılık Kasa
-
git dalganı başkasıyla gec kadiköy gider 680 milyona bu kasadan 3 tane toplarım .d haha hic gülecegim yoktu
-
Bilader sen bi pc 2. el pazarını araştır önce..elindeki alet sıfır olsa bukadar etmez biraz toparlan.Ekran kartın bile yokken bu parayı istemen siz aptalsınız yersiniz demektir.Burda yemez...sen onu 150 tl ye sat öp başına koy.
-
hangi salak buna o parayı verir :D
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------
Bu kasa 680 tl ediyorsa benim p4 3.06 500 eder herhalde ben de satıyom ulen ...:)
-----------------------------:))) aynene bendede var bi tane p4 satiim 500 verirler nede olsa dolarda arttı :)))
-
HOCA benim kasayı 680 ne sana satayım ekran kartı ses kartı tv kartı + samsung monitörüde vereyim yanında ramler 3 gb özel titanum kaplamalı al götür :D
-
Victoria bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar elimde 2 adet kasa var.Birini satıp dizüstü bilgisayar alacam.
Özellikleri:
Anakart:ASUS P5KPL-AM SE Intel G31 DDR2 1333FSB VGA Anakart 775 soket
Ram:kingston 3gb DDR2 ram
Harddisk:500gb seagate 7200 rpm 16mb cache
İşlemci: Intel® Core™2 Duo E6300 Mhz. 1600 2mb cache
Dvd:Lg
Ekram kartım yok
Fiyatı680 tl
dikkat edin müridler core 2 dou 2 mb cache :))) millet uzaya cıktı sen dogan gorunumlu sahını bıze ıttırmeye calısıon yada ıttırebılecegını zannedıyon ekran kartı bılem yok daha :)) satmayı dusunursen 125 tl+kargo :) verim ben int cafeciyim benimde kar payım olması lazım :) -
bütün yorumları okudum bi arkadaş cok güzel demiş 180 liramı ?
-
500 versen dua et yani bol kazanclar
-
680 i bana ver 19 inc lcd monitör 256 bit 1gb ekran kartını da yanında veriyim
-
azrak bunu yazdı:
ohaa malın kıymetliymiş baya.
-----------------------------:D Adam tok satıcı belki :F