Satılık Keman Ve Aksesuarları
-
Ben alabilirim. pm atıyorum.
-
keman çin malı mı?Ağaçı ne?kardeşime hediye olarak alabilirim,çok kıyak çalar kendisi ;)
birde alırken kaça aldığını söyler msin?pm de olabilir,kalitesini anlamam için yeterli
-
hocam ağacın ne olduğu işçiliği hakkında hiç bir fikrim yok ama mat değil parlak renkte kırmızı zaten fotoğraftada belli evvela senden önce talip olan bir arkadaş var o olmazsa seninlede görüşürüz.
Alırken 165 küsür liraya almıştım.
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ağacın ne olduğu işçiliği hakkında hiç bir fikrim yok ama mat değil parlak renkte kırmızı zaten fotoğraftada belli evvela senden önce talip olan bir arkadaş var o olmazsa seninlede görüşürüz.
Alırken 165 küsür liraya almıştım.
-----------------------------eyvallah hocam görüşüyorsanız balta olmuyayım,kardeşimdeki kemanda aşağı yukarı bu kalitede ama artık profesyonel istiyo melet bizde bi abilik yapacaz artık :)
-
maşallah heza hocam inşallah daha iyileri ile çalar kendini daha da geliştirir.
Kargo hususunda anlaşamadığımızdan satış günceldir arkadaşlar, alıcı kargoyu öder :)
-
swordfish bunu yazdı:
ahh ahh eski kız arkadaşım geldi aklıma onunda kemanı vardı ama bir türlü çalmasını beceremezdi :)
-----------------------------iyiki ayrılmışşın o zaman çalmayı bilmeyenin elinde felekete neden oluyo :)
-
Satış hala günceldir arkadaşlar
-
satılmazsa 60 tl verirm
-
whatanlar bunu yazdı:
satılmazsa 60 tl verirm
-----------------------------:) :) :D :D beni güldürdün ya sende gülesin emi :D
-
Resimde gördüğüm kadarıyla bu keman çin malı
Öyle mi hacı ?