Satılık Koss Portapro Ve Sandisk Sansa Clip Zip
-
Alalı bir yıl olmadı sanırım. Tertemizler hiç bir sıkıntıları yok. Düşük fiyata bulabileceğiniz en iyi sestir bu kombinasyon sanırım. İikisi de fiyat performans ürünü. Telefon aldığım ve arada Spotify'dan müzik dinlediğim için artık boyna mp3 player yanımda taşımak istemiyorum. Diğer kulaklık da bozulduğu için ikisini satıp bir kulaklık alacağım. İkisi de mavi ve Clip Zip 2 gb. Ayrıca Clip Zip'te Rockbox kurulu.
İkisine biçtiğim fiyat 165 tl.
Evet tam olarak almayı düşündüğüm kulaklığın fiyatı :D
-
sansaya ne kadar istersin tek başına ?
-
Edit: Clip Zip 4 gb'mış hocam. İkisini ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum aslında ama kulaklığa da alıcı çıkarsa 100 liradan bırakırım hocam. Sıfırı 155 liraymış. PortaPro'yu da vereyim? Garantisi var daha 1 sene :D
krypt tarafından 03/Haz/14 23:24 tarihinde düzenlenmiştir
-
Up up? Yoksa sonunda TBT'de bir şey satabilecek miyim?
krypt tarafından 04/Haz/14 16:16 tarihinde düzenlenmiştir
Edit: Fiyatı 145 tl'ye çektim sayın hocalar lakin daha fazla çekemem. -
uppaleyye uppaleyyo yok mu alıcı
-
clip + ve portapro var bende de zamanında amazondan almıştım güzel kombinasyondur. Rockbox ile birlikde zaten bambaşka bir seviyeye çıkıyor alet. Tavsiye ederim alacaklara ayrıca sansayı amfi vb sistemlere de tkaıp kullanabilirsiniz çok sorunsuz ve fiyat performans olarak tavan bir üründür. Ayrıca rockbox yüklemeseniz bile kendi yazılımı flac destekli. microSD de destekli olması lazım(clip+ destekliyor, zip hakkında bilgim yok).
Hayırlı satışlar.
RaAmLis tarafından 04/Haz/14 16:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Eyv hocam. Aynen Clip Zip'de micro SD desteği var 32 gb'a kadar olması lazım. Dediğin gibi doğrudan amfiye besleyerek de kullanıyorum arada. Canavarın ses kalitesi çok iyi hocam.
-
hocam şu kulaklığı bi yerde daha görmüştüm. tam olarak olayı nedir ? mp3 çalar takılı mı o sağı solu nedir tam anlamadım.
-
Yok hocam bildiğin kafa üstü kulaklık işte. Retro görünümlü. (:
-
Hocam ses yalitimi nasil kulakligin ?
Edit: şarj durumu nedir bide ?
NoToLeRaNcE tarafından 04/Haz/14 21:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam açık kulaklık, kapalı değil o yüzden ses izolasyonu öncelikli değil. (:
Hafif ve aşırı rahat kulaklık, bazen kafamda olduğunu bile unutuyorum dinlerken.
krypt tarafından 05/Haz/14 00:43 tarihinde düzenlenmiştir