folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Laptop (İ5 2.66Ghz 6550M Ekran Kartı)

Satılık Laptop (İ5 2.66Ghz 6550M Ekran Kartı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

bi arkadaşım var laptop arıyor benim laptopa sardı illa bana sat diyor hocam olabilecek en uygun fiyatı bana pm atarsan çocukla bi konuşayım yeni kuaför açtı oraya alcak bayagı borç harç içerisinde ona göre bi fiyat ver. bide hangi ildesin onu da pm atar mısın ?

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

mfatihbodur bunu yazdı:
    -----------------------------

bi arkadaşım var laptop arıyor benim laptopa sardı illa bana sat diyor hocam olabilecek en uygun fiyatı bana pm atarsan çocukla bi konuşayım yeni kuaför açtı oraya alcak bayagı borç harç içerisinde ona göre bi fiyat ver. bide hangi ildesin onu da pm atar mısın ?

yolladım pm

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Hocam iyi satışlar. Bir şey soracaktım. Kırılma, çalınmaya karşı kaskoyu nerden yaptın ? Güvenilir bir yer mi ?

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:
    Hocam iyi satışlar. Bir şey soracaktım. Kırılma, çalınmaya karşı kaskoyu nerden yaptın ? Güvenilir bir yer mi ?

Ürünü aldığım zaman kampanya vardı ordan yaptırdım.teknokasktı sanırım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek
    Hocam laptop alicam AMA sendeki leptopun ozelliklerini arastirmam gerek ekran karti kac bit, yorumlar vs. Yarin yogunum sali gunu haber veririm. Tabi beklersen

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

NuLL29 bunu yazdı:
    Hocam laptop alicam AMA sendeki leptopun ozelliklerini arastirmam gerek ekran karti kac bit, yorumlar vs. Yarin yogunum sali gunu haber veririm. Tabi beklersen

Tamam dostum araştır tabi.Oynadığım bazı oyunları yazdım oraya.Ekran kartı seni tatmin edecektir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Güncel

Toplam Hit: 4336 Toplam Mesaj: 18