Satılık Laptop (İ5 2.66Ghz 6550M Ekran Kartı)
-
bi arkadaşım var laptop arıyor benim laptopa sardı illa bana sat diyor hocam olabilecek en uygun fiyatı bana pm atarsan çocukla bi konuşayım yeni kuaför açtı oraya alcak bayagı borç harç içerisinde ona göre bi fiyat ver. bide hangi ildesin onu da pm atar mısın ?
-
mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------bi arkadaşım var laptop arıyor benim laptopa sardı illa bana sat diyor hocam olabilecek en uygun fiyatı bana pm atarsan çocukla bi konuşayım yeni kuaför açtı oraya alcak bayagı borç harç içerisinde ona göre bi fiyat ver. bide hangi ildesin onu da pm atar mısın ?
-----------------------------yolladım pm
-
Hocam iyi satışlar. Bir şey soracaktım. Kırılma, çalınmaya karşı kaskoyu nerden yaptın ? Güvenilir bir yer mi ?
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam iyi satışlar. Bir şey soracaktım. Kırılma, çalınmaya karşı kaskoyu nerden yaptın ? Güvenilir bir yer mi ?
-----------------------------Ürünü aldığım zaman kampanya vardı ordan yaptırdım.teknokasktı sanırım.
-
Hocam laptop alicam AMA sendeki leptopun ozelliklerini arastirmam gerek ekran karti kac bit, yorumlar vs. Yarin yogunum sali gunu haber veririm. Tabi beklersen
-
NuLL29 bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam laptop alicam AMA sendeki leptopun ozelliklerini arastirmam gerek ekran karti kac bit, yorumlar vs. Yarin yogunum sali gunu haber veririm. Tabi beklersen
-----------------------------Tamam dostum araştır tabi.Oynadığım bazı oyunları yazdım oraya.Ekran kartı seni tatmin edecektir.
-
Güncel