folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Lattop CASPER Nirvana F810.7500 B155P Konu Güncel

Satılık Lattop CASPER Nirvana F810.7500 B155P Konu Güncel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    Aloryan bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    Fatih54 bunu yazdı

2000 TL eder.

Ben 989.90 veriyorum hocam . Daha fazla etmez zaten kasasının sol tarafında çizik var. Eee 4  Ay kullanmışın zaten jiletini olması bir şey ifade etmez 2. En sonuçta.

2. EL olduğundan yarı fiyatını veririm 2000 

Sol tarafında hafif çizik var kasa değişecek 1000 TL de ordan düş.

10 TL de Tbt hayrına düş Anlaşalım?

Hocam ne çiziği tertemiz kasa eve geçince resimlerini atacağım alındığı gibi tek çizik yok nereden çıkardın bunları

Hocam ölücü taklidi yapayım dedim :D Olmuş sanırım

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

Oldu oldu da ciddi sağlık probleminden satıyorum bende hocam valla görünce canım sıkıldı 

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Hocam ekran kartin nedir tam model nedir makinenin

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek
    Aloryan bunu yazdı

İhtiyacım olduğundan daha 5 aylık olan lattop umu satıyorum daha 20 kez anca açmışımdır jiletinleri üstünde ekran dahil

810 modeli

Daha hiçbir yere yüklemedim öncelik tahribat

Seri modeli SR001805635

kardeşim kutusunun ve faturasının fotoğrafını çek ilk mesaja koy böylelikle herkes tek tek sormaz zaten orada tüm özellikler yazar

Dünyayı iyiler kurtaracak.
Toplam Hit: 2682 Toplam Mesaj: 15
satılık lattop