Satılık Lenovo Y510P SLI.
-
hatuna bi laptop almamız gerekiyodu bu aralar ama malum para yok bakınıyoruz anca :) bide malum anca kredi kartına taksit ile alabiliyoruz :)
-
Danimarkadan bir tanıdığım aldı oda SLI dı çok memnun, ısınma sorunu felan yazmışlarda piyasada ısınma sorunu olmayan bilgisayar bir benimki var heralde, oda ısınmıyor çünkü telefonum daha hızlı bilgisayardan.
Yani bahsedilen o ısınma sorunu her bilgisayarda olan ve bu sisteme göre çok iyi bir ısınma dedi, zaten böyle iyi bilgisayarın altınada bir pervane yada şişe kapağı koyarsınız artık :D
Ben alın derim ki şu yarı yıl tatılınde bende bundan almayı planlıyorum ama fazla oyun oynamadığımdan SLI olmayanını alıcam , gerçi herkes SLI daha iyi diyorda bakalım.
Hayırlı satışlar
-
logas bunu yazdıKaan bunu yazdı
Mühendis arkadaşlara uygun cihaz, bunu alıp üzerine quadro ekran kartı ve ssd takacaksın, keyfine bakacaksın.
hocam quadro yu buna takacaksın dionda bunun anakart kaldırcakmı kaldırmicakmı oda var ben sahsen 3d max render almak icin su cihazı düsünüyorum mühendis arkadaslarada bunu öneririm http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=468473&kat=6453&lang=tr-TR
Ekran kartını kaldırmama diye bir olay olmaz, işlemci darboğaz yapar vs muhabbetleri var, o da saat hızıyla alakalı bir durum. 2.5ghz üzeri işlemci varsa problem yok.
Cad programlarının birçoğu halen işlemcinin tek çekirdeğini kullanır.
Benim notebook'da quadro5000 var.
Quadro k5100m ve k4100m harici hepsi çalışır diye tahmin ediyorum, iyi araştırmak gerek.