Satılık Logitech X-540
-
Evet, satıyorum bu canavarı beyler. Kendisini araştırabilirsiniz tam bir f/p canavarıdır. Tertemiz durumda kendisi, herhangi bir problemi yok. Bir iki güne foto koyarım eve vardığımda. Fiyatı 170 liradır. Kutusuyla yollayacağım, kağıt kürek ne varsa. Garantisi bitmiştir muhtemelen.

http://www.sanalmarketim.com/logitech-x540-70w-5+1-siyah-hoparlor-9702230914/p_3917/
-
güzel sistem. fiyat da iyi gibi. hayırlı satışlar.
-
Eyv fonki. Her zaman olduğu gibi ikinci mesajı almayı unutmuşum tabi. Beyler ürün tertemiz söylediğim gibi. Şu anda Pink Floyd - Sheep dinlemekteyim ve mutlu bir adamım. Geniş bir müzik zevkim vardır. Rap, Rock, Metal, Club, Dubstep hatta Arabesk etc. underground olsun, mainstream olsun epey çeşit müzik dinlemekteyim. Herhangi bir janrın üstesinden gelemeyecek bir sistem değil. Peki bu kadar mutluyum, neden satıyorum? Çünkü günün 25 saati müzik dinleyen bir insanım. Sürekli dinlediğim sesi değiştirmekten, kurcalamaktan hoşlanıyorum. Zırt pırt portable player, kulaklık, amfi vb. değişiriyorum. Lakin geçen gün break müridimizin açtığı konudan sonra dank etti. Uzunca bir zamandır bu canavarları kullanıyorum desktopta. Memnun olduğum için değiştirmek aklıma gelmemiş. Uzun lafın kısası duyduğum sesi değiştirmek istiyorum ve açıkcası surround olarak hiç kullanmadım sanırım bazı oyunlar dışında :D
He sistemin matrix modu var, stereo çıkışları sanal surround olarak çıkartabiliyor.Edit: Ayrıyetten şu an sadece burada ilan var öncelik sebebiyle. Bir iki güne 180'e koyarım nete.

krypt tarafından 28/Eyl/13 15:27 tarihinde düzenlenmiştir
-
aynisi var bence. mukemmel bi urun. tavsiye ederim.
-
hangi şehir dostum ve ses sistemi isteyenlere öneririm bundan 1-2 yil önce ayni ürünü almak istemiştim kacırıdm bence kacırmayin....
tesadüf :D
http://forum.donanimhaber.com/m_50133296/tm.htm
Sonra pişman olursunuz diyim şimdi 290 civari piyasası
AmoR tarafından 26/Eyl/13 08:43 tarihinde düzenlenmiştir -
kablosuz mu hocam bu
-
Hocam öteleme yapıp sonrasında 2 ay taksit yapıyor musunuz :) alabilirim :P
-
Hocam yaptığım yorumu okudun mu ?
-
Isparta'da yaşıyorum beyler. Abi taksiti çeşitli siteler üzerinden yapabilirim sanırım ama tabi fiyatı artar araya komisyon gireceği için. Ayrıyetten kablosuz değil abi. Sanırım tek eksiği de o.
Edit: Okudum şimdi abi, yaşadığım yerde Teknosa ve Gold'dan başka teknoloji market yok malesef. Bir de Vatan açılıyormuş ama daha açılmadı. Ama gidip bakayım teknosaya belki vardır.
Gold yazacağıma Genpa yazmışım ake.
krypt tarafından 26/Eyl/13 12:09 tarihinde düzenlenmiştir -
128Kbps bunu yazdı
kablosuz mu hocam bu
kablolu
-
Üp üp