Satılık Logitech X-540

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Evet, satıyorum bu canavarı beyler. Kendisini araştırabilirsiniz tam bir f/p canavarıdır. Tertemiz durumda kendisi, herhangi bir problemi yok. Bir iki güne foto koyarım eve vardığımda. Fiyatı 170 liradır. Kutusuyla yollayacağım, kağıt kürek ne varsa. Garantisi bitmiştir muhtemelen.

12972.jpg%20%28675×450%29

http://www.sanalmarketim.com/logitech-x540-70w-5+1-siyah-hoparlor-9702230914/p_3917/

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

güzel sistem. fiyat da iyi gibi. hayırlı satışlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Eyv fonki. Her zaman olduğu gibi ikinci mesajı almayı unutmuşum tabi. Beyler ürün tertemiz söylediğim gibi. Şu anda Pink Floyd - Sheep dinlemekteyim ve mutlu bir adamım. Geniş bir müzik zevkim vardır. Rap, Rock, Metal, Club, Dubstep hatta Arabesk etc. underground olsun, mainstream olsun epey çeşit müzik dinlemekteyim. Herhangi bir janrın üstesinden gelemeyecek bir sistem değil. Peki bu kadar mutluyum, neden satıyorum? Çünkü günün 25 saati müzik dinleyen bir insanım. Sürekli dinlediğim sesi değiştirmekten, kurcalamaktan hoşlanıyorum. Zırt pırt portable player, kulaklık, amfi vb. değişiriyorum. Lakin geçen gün break müridimizin açtığı konudan sonra dank etti. Uzunca bir zamandır bu canavarları kullanıyorum desktopta. Memnun olduğum için değiştirmek aklıma gelmemiş. Uzun lafın kısası duyduğum sesi değiştirmek istiyorum ve açıkcası surround olarak hiç kullanmadım sanırım bazı oyunlar dışında :D 

He sistemin matrix modu var,  stereo çıkışları sanal surround olarak çıkartabiliyor.

Edit: Ayrıyetten şu an sadece burada ilan var öncelik sebebiyle. Bir iki güne 180'e koyarım nete.

CfoRa5N.jpg%20%282560×1920%29

bmnT0Zp.jpg%20%281920×2560%29

pVMMJ7D.jpg%20%281920×2560%29

bGHdhMV.jpg%20%281920×2560%29

81ESGuW.jpg%20%281920×2560%29

XnezPG4.jpg%20%281920×2560%29

ZE8947X.jpg%20%281920×2560%29

krypt tarafından 28/Eyl/13 15:27 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

aynisi var bence. mukemmel bi urun. tavsiye ederim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

hangi şehir dostum ve ses sistemi isteyenlere öneririm bundan 1-2 yil önce ayni ürünü almak istemiştim kacırıdm bence kacırmayin....

tesadüf :D

http://forum.donanimhaber.com/m_50133296/tm.htm

Sonra pişman olursunuz diyim şimdi 290 civari piyasası

AmoR tarafından 26/Eyl/13 08:43 tarihinde düzenlenmiştir

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kablosuz mu hocam bu

https://t.me/pump_upp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Hocam öteleme yapıp  sonrasında 2 ay taksit yapıyor musunuz :) alabilirim :P

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Hocam yaptığım yorumu okudun mu ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Isparta'da yaşıyorum beyler. Abi taksiti çeşitli siteler üzerinden yapabilirim sanırım ama tabi fiyatı artar araya komisyon gireceği için. Ayrıyetten kablosuz değil abi. Sanırım tek eksiği de o.

Edit: Okudum şimdi abi, yaşadığım yerde Teknosa ve Gold'dan başka teknoloji market yok malesef. Bir de Vatan açılıyormuş ama daha açılmadı. Ama gidip bakayım teknosaya belki vardır.

Gold yazacağıma Genpa yazmışım ake.

krypt tarafından 26/Eyl/13 12:09 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    128Kbps bunu yazdı

kablosuz mu hocam bu

kablolu

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi