Satılık Macbook Air M1 16/256 Koyu Gri
-
bende aynısından var satıp pro almak istiyorum. acaba alsam mı karar veremedim :(
-
Freak bunu yazdı
bende aynısından var satıp pro almak istiyorum. acaba alsam mı karar veremedim :(
pro ergonomik degil ya bunun kadar. tepsi gibi alet biraz
-
bir tanıdığa 900 euro ya sattım.
fiyatlar baya yükselmesine rağmen sahibinden den sik sok mesajlar geliyodu :P uğraşmak istemedim.
-
diski 1 tb olsa direk alirdim hiç kaçirmadan
-
Hocam aynısından bende de var. ben de 1 2 aya satıp M2 almayı düşünüyorum.
-
joe_black bunu yazdı
m1 hangi konuda yetersiz kaldı hocam?
-
https://psref.lenovo.com/Detail/Yoga/Yoga_Slim_7_Pro_14ACH5?M=82MS001FTX
m1 macbook airden buna gectim. macos alan aklımı sikim.
10 adımda yaptığım şeyi 2 adımda yapıyorum artık.
yok hızlıymışta (yalan, bi fark yok) şarjı 1500 saat gidiyomuş ta vs boş beleş işler. sanki akşama kadar benchmark çalıştırıyoz. marketingcilere inanıp bişey almayacaksın.
iki örnek vereyim. macbookta ekran görüntüsü alma kısayolu : command + shift +option + 5
windows ta ekran görüntüsü alma kısayolu : print screen tuşu (bunu snip toola ayarlıyorsun ve direkt snip tool açılıyor basınca, mis gibi)
macosta müşteri bi dosya linki atıyor içine bakmak istiyorum. linke tıkla, dosyayı indir, macosa 100 kere "xml leri bbedit ile aç kardeşim lütfen" dememe rağmen hala bbedit le açmasın. sağ tıkla birlikte aç bbedit.
windowsta : herhangi bi editörü aç, ctrl + o , dosya açma ekranına linki yapıştır. şakk indirip açsın sana ve sonra dosyayı tempten silsin bi ara. masaüstünde sağda solda bir sürü saçma sapan dosya kalmasın. misss
-
LynXMaSTeR bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Şu an gayet yeterli geliyor hocam. Belki yanılıyorumdur ama Ne zaman bir firme yeni bir sisteme geçse ilk modeli ya çok kötü ya çok iyi oluyor, ilki kötüyse ikinciyi taş gibi yapıyorlar. Tabi genellememek lazım da fikrim bu.
Bu yüzden uzun vadede M2 daha iyi olur diye düşünüyorum. Nitekim telefon çok değiştirsem de bilgisayarı 8-10 yılda bir alırım.
ilk pcyi 8 sene ikinci emektar lenovomu 10 sene kullandım.
M1i de zaten satmaktan vazgeçtim mecburen yeni fiyatları görünce şu an gayet yeterli. bi 10 sene devam :)
yeni M2 alacağıma arabanın üstüne katar arabanın modelini yükseltirim :D
-
joe_black bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Şu an gayet yeterli geliyor hocam. Belki yanılıyorumdur ama Ne zaman bir firme yeni bir sisteme geçse ilk modeli ya çok kötü ya çok iyi oluyor, ilki kötüyse ikinciyi taş gibi yapıyorlar. Tabi genellememek lazım da fikrim bu.
Bu yüzden uzun vadede M2 daha iyi olur diye düşünüyorum. Nitekim telefon çok değiştirsem de bilgisayarı 8-10 yılda bir alırım.
ilk pcyi 8 sene ikinci emektar lenovomu 10 sene kullandım.
M1i de zaten satmaktan vazgeçtim mecburen yeni fiyatları görünce şu an gayet yeterli. bi 10 sene devam :)
yeni M2 alacağıma arabanın üstüne katar arabanın modelini yükseltirim :D
hocam şu anda m1 i satıp m2 almak gerçekten gereksiz bence. arada öyle muazzam farklar yok, normal bir kullanıcı aradaki farkı anlamaz bile.
ama apple yine sağlam bi işlemci ile gelir önümüzdeki senelerde.