Satılık Maxtor 80 Gb Hdd

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Üründe en ufak bir sorun yoktur arkadaşlar disk formatlanıp gönderilecektir,

Resim temsilidir resimdeki kadar temizdir,

Fiyat konusunda mantıklı tekliflere açığım,

Model:6Y080L

Code:YAR41BW0

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:
    -----------------------------

Ne Kadar ?

1 Tb disk aldım yer kapmalasın diye satıyorum fiyat konusunda araştırma yapmadım ayrıca ben senin gibi berk pazar değilim uygun hoş bi fiyat gelirse satarım sonsuza dek durdurmam yani,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

İyio zaman madem kimse fiyatını bilmiyor ben söylüyüm :)

Piyasa fiyatı 20-25 TL civarıdır

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:

Saka Gibisin :D 90 TLye Çok Diyosun Sıfır Daha Hiç Kullanılmadı Bakalım 2. El 80Gbye Ne İsticeksin :D

Güldürme beni 1 Tb diski 110 TL ye aldım sen 90 dan aşşağı olmaz dedin bana bende zor satarsın özel mesajdan iyi satışlar iyi forumlar dedim aldığım diskin 21 ay garanti si var ve şu an kullanıyorum özel mesajlada sana kimden aldığımı belirttim istersen burada da yayınlanırım daha da yerlere girersin kazıkcı herif konumda bozgunculuk yapma, alacaksan fiyat ver almıyacaksan laf salatası yapma,

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

İyio zaman madem kimse fiyatını bilmiyor ben söylüyüm :)

Piyasa fiyatı 20-25 TL civarıdır

Ver 25 TL yi hayrını gör, :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

sata mı oluyur bu ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

sata mı oluyur bu ?

Yok boboş resimdeki ürünün aynısı ide,

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

kapsite olarak değil de bi bütün olarak düşünürsek  normali 30, 35 lira eder heralde.iyi satışlar arkadaşım

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Hocam istanbuldaysan 15 e alayım uygun değilse bi fyat yaz bana ama kargo margo ödemem elden teslim edersen yada kargoyu ödersen

!!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı:

Hocam istanbuldaysan 15 e alayım uygun değilse bi fyat yaz bana ama kargo margo ödemem elden teslim edersen yada kargoyu ödersen

Gaziantepdeyim ben üstadım 20 ye bırakırım ama kargo ya bende karışmam bak fiyatı ben demedim bi arkadaş 20-25 demiş ben 25 bile demedim 20 dedim eğer uyarsa özel mesjla iletişime geç,

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    Mr_Dark bunu yazdı:

Gaziantepdeyim ben üstadım 20 ye bırakırım ama kargo ya bende karışmam bak fiyatı ben demedim bi arkadaş 20-25 demiş ben 25 bile demedim 20 dedim eğer uyarsa özel mesjla iletişime geç,

tamam hocam başka arkadaş almazsa 15e hemen alıcıyım kargoyuda karşılarım tamamdır kablosu flnda var mı sende?

!!!!
Toplam Hit: 1937 Toplam Mesaj: 17