folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık MP4 Player 4 Megapixel Kameralı (SONY)

Satılık MP4 Player 4 Megapixel Kameralı (SONY)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ihtiyacım olduğu için satıyorum fazla olmadı alalı, hatta fazla kullanmadım da diyebilirim heves için aldığım bir ürün.

Özellikleri kısaca : 1GB kendi hafızası + SD CARD yuvası

2.5 inch ekranı MP4 ve 3GP videoları destekler

Kamera kaydı, ses kaydı ve fotoğraf çekme özelliği

Çektiğiniz görüntü fotoğraf ses ve mp3leri kendisine ait kabloyu tvye bağlayarak tvden de alabilirsiniz.

Normal mp4lerde bulunan bütün özellikler fazlasıyla vardır radyo hariç.

Not defteri, e-book, hesaplayıcı, oyunlar,..

Gerçekten alıcı olursa 70-80 ytl ye verebilirim..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Fotoğrafları birazdan yüklüyorum..

---------------

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    keşkem resim koysaydın kardeş

Yapay zeka, zeka değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

bu dediğinden ( emin olmasamda ) bende var sanırım

ve bendeki sahte :)

fotoğrafları koyda bakalım..

sv-588 mi modeli , öyleyse eğer sony değil onlar bi ara araştırmıştım :D hatta içini bile açtım fazladan parçalar çıktı :D 

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    muhabir22 bunu yazdı:
    -----------------------------

Fotoğrafları birazdan yüklüyorum..

---------------

hmm bendeki çok farklı satışını kesmeyeyim söylemedim farzedin =) 

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    ııııı kardeşim :D bende de var direk çöpe attım.inş satarsın  :)) düğmeleri takoz gibi odunla basman gerek

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    $imdi satı$ı baltalamak gibi olmasın ama mürid kazıklamak gibide olmasn ölemsi bişe işte reflex in vardi işte :P burda sıfırı 6o ytl bi kerem ayrıca çk dandik sony falan da deil :B sony nn bölesi bi ürünüde yok ztn dedii gibi tu$lar falan çok kötü ayrıca radyosuda İstanbul gibi bi yerde çekmiore. resmleri kalitesiz atıo sesi az çıkı vs vs vs vs vs :S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

aynı aletin bi değişik modeli de bende var şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım. bi kere alet sony değil :D çakma sony

alet çok güzel , çok kullanışlı 7-8 aydır kullanıyorum sd kart ile hafıza arttırılıyor. içindeki özellliklerle kendi kendine format atabiliyosunuz. reset dümesi var ki bu bir çok çakma ipod için sorun oluyo.

yanında benimkinin cd verdiler içinde fw si var sanırım seninkinede uyar , ve dolayısı ile bi fw çökmesinde yedeğini kolay bulursunuz.

bu aletin çözemediğim bi tek yönü random olayı şarkıyı bi çalıyo sonra dönüyo dolaşıyo yine aynısını. yani 2 - 3 şarkıda bir aynısını çalıyo :D anlamadım gitti 50-60 şarkı var üstelik :D

bide bu aletlerin tek kötü yönü tuşları fazla abanmayın tuşları kırılıyor. nasıl mı? mesela bastırdınız tuşun içi kırılıyo ve öle olunca bazen deli ediyo içine filan kaçıyo hep o tuşa basılı kalıyo :S tuşları dandik. 

ama yine de tavsiye ederim. bu fiyata uygun bence 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    $imdi satı$ı baltalamak gibi olmasın ama mürid kazıklamak gibide olmasn ölemsi bişe işte reflex in vardi işte :P burda sıfırı 6o ytl bi kerem ayrıca çk dandik sony falan da deil :B sony nn bölesi bi ürünüde yok ztn dedii gibi tu$lar falan çok kötü ayrıca radyosuda İstanbul gibi bi yerde çekmiore. resmleri kalitesiz atıo sesi az çıkı vs vs vs vs vs :S
    Özellikleri okusaydın keşke teknosadan aldım, garanti belgesi mevcut ayrıca senin incelediğinle kesinlikle aynı değil çünkü radyosu yok yazdım yukarıda da :) ve tuşları metal kullanışlı.. Kimseyi kazıklama gibi bi durumum yok ya neyse ama ağır buldum o lafı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    muhabir22 bunu yazdı:
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    Özellikleri okusaydın keşke teknosadan aldım, garanti belgesi mevcut ayrıca senin incelediğinle kesinlikle aynı değil çünkü radyosu yok yazdım yukarıda da :) ve tuşları metal kullanışlı.. Kimseyi kazıklama gibi bi durumum yok ya neyse ama ağır buldum o lafı..
    radyosu yok diyorsun yukardaki resimlere sen dikkatlice bak bakim bi :D teknosadan alsanda farkmaz yani

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    rEfLeX bunu yazdı:
    muhabir22 bunu yazdı:
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    radyosu yok diyorsun yukardaki resimlere sen dikkatlice bak bakim bi :D teknosadan alsanda farkmaz yani
    Ben mi sorunumu anlatamadım sen mi anlamak istemedin yoksa canın sıkıldı uğraşmak mı istiyorsun?? Güzel kardeşim öncelikle fotoğraflara bakmama hiç gerek yok ne yazdığımı bilecek kapasitedeyim üzülme, bir başka konu ise teknosadan aldım garanti belgesi var dedim sen orada ne anladın onu da hiçç bilmiyorum. Bu konuda bu kadar polemikte 70-80 ytl için beni kasar diyorum ve konunun da silinmesini istiyorum..
Toplam Hit: 5140 Toplam Mesaj: 22