Satılık N11 İndirim Kuponu (100TL Kupon 40TL)
-
Satılık Çekler
100 TL İNDİRİM ÇEKİ 40 TL (Avantajiximi kullanırsanız : 38TL) 85 TL İNDİRİM ÇEKİ 34 TL (Avantajiximi kullanırsanız : 32TL) 74 TL İNDİRİM ÇEKİ 30 TL (Avantajiximi kullanırsanız : 28TL) 48 TL İNDİRİM ÇEKİ 20 TL (Avantajiximi kullanırsanız : 18TL) 20 TL İNDİRİM ÇEKİ 9 TL Ödeme : Enpara, Teb, Sanalpazar(Komisyon alıcıya ait)
BUGÜN SALI MARKET GÜNÜ 150 TL ÜSTÜ ALIŞVERİŞLERE EKSTRA 25 TL İNDİRİM VERİYOR. BİLGİNİZE.
DİKKAT: Çekler Elektronik Kategorisinden yapılacak alışverişlerde sepet miktarının %10'u kadar kullanılabilir. Örneğin 100 TL'lik indirim 1000 TL sepette kullanılır.
Elektronik harici diğer kategorilerde ise sepetin %50 oranında indirim kullanılabilir. Örneğin 100 TL'lik indirim 200 TL sepette kullanılır. Yani 200TL 'lik bir ürünü 100TL 'YE ALABİLİRSİNİZ. -
hocam dh dede aynı fiyatlar zaten, tahribata özel indirim varsa bana 100 lük çek lazım.
-
Sepetin %50 sinde indirim kullanılması hoşuma gitmedi :D -
Tictoc dan gelen 50 TL çek tarzı bal gibiydi. 52,50 TL birşey aldım. 50 TL çekten düştü, 2,5 TL de puandan çekti :D Ürünleri de ücretsiz kargolardan seçtim. Misss.
-
şu konu dun açılsaydı keşke :S döne döne kod aradım :S
-
n11.com da aynı alışveriş için 1 den fazla kuponu birleştirebiliyormuyuz? Mesela 50 tl tictoc ve 100 tl lik bu kuponu birleştirebilirmiyiz?
-
qoqo bunu yazdı
n11.com da aynı alışveriş için 1 den fazla kuponu birleştirebiliyormuyuz? Mesela 50 tl tictoc ve 100 tl lik bu kuponu birleştirebilirmiyiz?
hayır birleşmiyor.
evet hocam kod satacak mısın?
-
birgaripaskbestesi bunu yazdıqoqo bunu yazdı
hayır birleşmiyor.
evet hocam kod satacak mısın?
yok be bende 100 lük 50 lik falan toplaya toplaya tv alacaktım onun fiyatını düşürmeye çalışacaktım :D
-
xserhatx7 bunu yazdı
Satılık Çekler
100 TL İNDİRİM ÇEKİ 40 TL (Avantajiximi kullanırsanız : 38TL) 85 TL İNDİRİM ÇEKİ 34 TL (Avantajiximi kullanırsanız : 32TL) 74 TL İNDİRİM ÇEKİ 30 TL (Avantajiximi kullanırsanız : 28TL) 48 TL İNDİRİM ÇEKİ 20 TL (Avantajiximi kullanırsanız : 18TL) 20 TL İNDİRİM ÇEKİ 9 TL Ödeme : Enpara, Teb, Sanalpazar(Komisyon alıcıya ait)
BUGÜN SALI MARKET GÜNÜ 150 TL ÜSTÜ ALIŞVERİŞLERE EKSTRA 25 TL İNDİRİM VERİYOR. BİLGİNİZE.
DİKKAT: Çekler Elektronik Kategorisinden yapılacak alışverişlerde sepet miktarının %10'u kadar kullanılabilir. Örneğin 100 TL'lik indirim 1000 TL sepette kullanılır.
Elektronik harici diğer kategorilerde ise sepetin %50 oranında indirim kullanılabilir. Örneğin 100 TL'lik indirim 200 TL sepette kullanılır. Yani 200TL 'lik bir ürünü 100TL 'YE ALABİLİRSİNİZ.Hacu ceklerı hemen satmazsan bır hafta sonra falan bırıne talıp oalbırım ...
)
Ama şu AVANTAJİX olayı nasıl yapılıyor , bır aydınlatsan? -
guzel kampanyaydi 7000 tl ye yakin cek kazandim :)
-
proxy bunu yazdıguzel kampanyaydi 7000 tl ye yakin cek kazandim :)
Hocamm pardon ama Ohhaaa dıcem yanı :)
Harbı mı dıyorsun sen :)
Amk neden bızım tbt de konu gızlı yapılıp bu paralar hep bırlıkte bolusulmedı?????