Satılık Nike Mont

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Montun bedenini yaz bari

hocam üzerine baktımda iki yüzlü olduğu için herhangi bir şey yazmıyor yani etiketi yok. ama bana büyük geliyorda öyle hayvan gibi büyükde gelmiyor yani. sanırım medium. ölçüm yapabilirim veya fatura vardı onu bulabilirsem üstünde de yazıyor olabilir. 

..hocam eğer ilgileniyorsan kargoyla gönderirim. kargoyuda ben karşılarım. beğenirsen bana ödeme geçersin. beğenmezsen geri yollarsın. bunu size için söylemiyorum, şekli için diyorum. size ını ben ölçmeye çalışır söylerim.

Alayım diyecem de ben yazın medium kışın x large bir insanım :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Montun bedenini yaz bari

hocam üzerine baktımda iki yüzlü olduğu için herhangi bir şey yazmıyor yani etiketi yok. ama bana büyük geliyorda öyle hayvan gibi büyükde gelmiyor yani. sanırım medium. ölçüm yapabilirim veya fatura vardı onu bulabilirsem üstünde de yazıyor olabilir. 

..hocam eğer ilgileniyorsan kargoyla gönderirim. kargoyuda ben karşılarım. beğenirsen bana ödeme geçersin. beğenmezsen geri yollarsın. bunu size için söylemiyorum, şekli için diyorum. size ını ben ölçmeye çalışır söylerim.

Alayım diyecem de ben yazın medium kışın x large bir insanım :) 

bu da zaten medium - xlarge kırması bir model :D :D istersen fotolarını çekip atayım.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Hocam etiketi cebindedir.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Hocam etiketi cebindedir.

hocam sen diyince baktım. cidden varmış etiketi cebinde :) ama nasıl yıkanacağı falan yazıyor sanırım çamaşır makinası resmi vs var.

BerkayCit tarafından 02/Ağu/15 00:28 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Konuyu saptırmak gibi olmasın ama Lcwdan başka bir yerden elbise almam. O da Karabukte fabrikası var, ortaklarından biri Karabuklu olduğu için alıyorum. En azından elbisenin ücretinin bir kısmı memlekete yatırım olarak gidiyor. Sık elbise almam ama hoşuma giden bir şey varsa alırım. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı

Konuyu saptırmak gibi olmasın ama Lcwdan başka bir yerden elbise almam. O da Karabukte fabrikası var, ortaklarından biri Karabuklu olduğu için alıyorum. En azından elbisenin ücretinin bir kısmı memlekete yatırım olarak gidiyor. Sık elbise almam ama hoşuma giden bir şey varsa alırım. 

hoşuna gittiyse satabilirim hocam :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı

Kilolu bir insan olarak aldığım kot pantolonlardan 2 aydan fazla dayananı olmadı. Mecburen farklı markalara yöneliyoruz, kaliteli ürün yapmıyorlar :))

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 2048 Toplam Mesaj: 18
mont