Satılık Nike Mont
-
mRBerkay bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Montun bedenini yaz bari
hocam üzerine baktımda iki yüzlü olduğu için herhangi bir şey yazmıyor yani etiketi yok. ama bana büyük geliyorda öyle hayvan gibi büyükde gelmiyor yani. sanırım medium. ölçüm yapabilirim veya fatura vardı onu bulabilirsem üstünde de yazıyor olabilir.
..hocam eğer ilgileniyorsan kargoyla gönderirim. kargoyuda ben karşılarım. beğenirsen bana ödeme geçersin. beğenmezsen geri yollarsın. bunu size için söylemiyorum, şekli için diyorum. size ını ben ölçmeye çalışır söylerim.
Alayım diyecem de ben yazın medium kışın x large bir insanım :)
-
mataramasuko bunu yazdımRBerkay bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Montun bedenini yaz bari
hocam üzerine baktımda iki yüzlü olduğu için herhangi bir şey yazmıyor yani etiketi yok. ama bana büyük geliyorda öyle hayvan gibi büyükde gelmiyor yani. sanırım medium. ölçüm yapabilirim veya fatura vardı onu bulabilirsem üstünde de yazıyor olabilir.
..hocam eğer ilgileniyorsan kargoyla gönderirim. kargoyuda ben karşılarım. beğenirsen bana ödeme geçersin. beğenmezsen geri yollarsın. bunu size için söylemiyorum, şekli için diyorum. size ını ben ölçmeye çalışır söylerim.
Alayım diyecem de ben yazın medium kışın x large bir insanım :)
bu da zaten medium - xlarge kırması bir model :D :D istersen fotolarını çekip atayım.
-
Hocam etiketi cebindedir.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Hocam etiketi cebindedir.
hocam sen diyince baktım. cidden varmış etiketi cebinde :) ama nasıl yıkanacağı falan yazıyor sanırım çamaşır makinası resmi vs var.
-
Konuyu saptırmak gibi olmasın ama Lcwdan başka bir yerden elbise almam. O da Karabukte fabrikası var, ortaklarından biri Karabuklu olduğu için alıyorum. En azından elbisenin ücretinin bir kısmı memlekete yatırım olarak gidiyor. Sık elbise almam ama hoşuma giden bir şey varsa alırım.
-
yazipcikacak bunu yazdı
Konuyu saptırmak gibi olmasın ama Lcwdan başka bir yerden elbise almam. O da Karabukte fabrikası var, ortaklarından biri Karabuklu olduğu için alıyorum. En azından elbisenin ücretinin bir kısmı memlekete yatırım olarak gidiyor. Sık elbise almam ama hoşuma giden bir şey varsa alırım.
hoşuna gittiyse satabilirim hocam :)
-
yazipcikacak bunu yazdı
Kilolu bir insan olarak aldığım kot pantolonlardan 2 aydan fazla dayananı olmadı. Mecburen farklı markalara yöneliyoruz, kaliteli ürün yapmıyorlar :))