Satılık Nikon D3000 + 18-55 Lens
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
Hayirli olsun hocam :) gule gule cek fotolarini :) Yalniz bisey dikkatimi cekti, posetin uzerindeki o "adana hatti" yazisini baska yere yapistiramamiar mi.? En son paketlemesinin ustune dikkat kirilir yazisi yapistirmadi vardi, bile bile ki oraya yapistirmislar ki :)
-----------------------------aynen senin dediğin gibi hacım etiketlerin yeri değişti haliyle sokme çıkartma işlemleri yparken:D
-
" bir sarmaladım lensle makineyi
-
:d
-
11 er den çift kale maç yapsalar vız gelir tırıs gider "
-
-
sir bunu yazdı:
-----------------------------konu açmıyayım bende sorayım, elimde nikon d5100 set var, 18-55 VR AF-S ve 55-200 VR AF-S ile birlikte. baya büyük bir çantası, ve 8 gb hafıza kartı ile birlikte. macro lens kiti falanda var da onlar manuel. bide uzaktan kumanda var.
şimdi ben bu seti ocakta aldım yurtdışından. 2.ele satsam kaça çıkartırım, 1500 shutter görmedi makine daha.
-----------------------------SEN KACA ALDINKI? :D
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------" bir sarmaladım lensle makineyi
-
:d
-
11 er den çift kale maç yapsalar vız gelir tırıs gider "
-----------------------------sarmalamak bizim işimiz.. 78den beri :D
-
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------sir bunu yazdı:
-----------------------------konu açmıyayım bende sorayım, elimde nikon d5100 set var, 18-55 VR AF-S ve 55-200 VR AF-S ile birlikte. baya büyük bir çantası, ve 8 gb hafıza kartı ile birlikte. macro lens kiti falanda var da onlar manuel. bide uzaktan kumanda var.
şimdi ben bu seti ocakta aldım yurtdışından. 2.ele satsam kaça çıkartırım, 1500 shutter görmedi makine daha.
-----------------------------SEN KACA ALDINKI? :D
-----------------------------ben kendim topladım herşeyi 2000 lirayı buldu. herşey sıfır ayarında zaten. 1900 e falan çıkartabilirmiyim elden acaba? garanti falan yok yurtdışı ürünü oldğu için ama varsa amerikaya götürüp kullanacak orda garantisi var daha 2 sene kadar.
-
Hocam notta ne yaziyo ? :)

"