Satılık Nikon D7000 18-105Vr + 50Mm 1.8F D
-
PsychoDawn bunu yazdıJuMaN bunu yazdıPsychoDawn bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Hocam takas varmı sadece body ile elimde Nikon D80 + 18-105 VR lens vardır. Temiz 20.000 civarında shutter vardır.
ne yazıkki canon a geçiş yapacağım o yüzden takas düşünmüyorum heleki bir nikon la :)
Heleki bir nikon la. :) Hayırdır hocam canını fazla sıkmış galiba senin neyini begenmedin ?
yukarıda sebebini yazmıştım :) Canon a geçeceğim Video Konusunda daha başarılı bir model düşünüyorum oyüzden :)
Anladım hocam.
-
Hayırlı satışlar hocam.
Sadece 50mm i satmayı düşünürmüsün ?
-
proxy bunu yazdı
Hayırlı satışlar hocam.
Sadece 50mm i satmayı düşünürmüsün ?
şimdilik düşünmüyorum hocam
-
mdadem canon a geçmeyi düşünüousn bişi soram sana düşük modeller ama olsun hangisi daha iyidir neden ? Canon 550d 600d 650d modelleri arasından dielim yyeni başlayacak biiri için bu iimidir illa video olması şart değil ama bişi daha var fotoğrafta nikon daha iyiymiş!
-
ArmadA bunu yazdı
mdadem canon a geçmeyi düşünüousn bişi soram sana düşük modeller ama olsun hangisi daha iyidir neden ? Canon 550d 600d 650d modelleri arasından dielim yyeni başlayacak biiri için bu iimidir illa video olması şart değil ama bişi daha var fotoğrafta nikon daha iyiymiş!
bunların hepsi bir birinin aynısı sayılır yani başlayacak birine önerilecekler bunlar olur zaten ama ben 650D derdim yeni biri için zaten bunlar giriş seviyesi modeller ama yani olan her zaman daha iyidir artısı vardır eksisi yoktur yani
-
ArmadA bunu yazdı
saydıklarının dışında 60D'yi öneririm ama bunların içinde 600D tam fiyat performans ürünüdür..nikon'da aynı fiyat'ta muadilinide bulamazsın..spot düşünürsen doğubank'ta fiyatı 1200 TL
-
OdiN bunu yazdı
yukarıııı :)
eyvallah kanka
-
fiyat güzel makinede güzel en güzellide 50 mm 1,8 d objektif mükemmel bişi çok keskin ve kullanışlı potre çekimi için ideal. Çektiğin bişr kaç fotoğrafları yüklersen bakalım nasıl çekiyor
yüksek diyaframda bir fotoğraf gönderirsen gökyüzünü çek sensörde bir problem var mı toz yada d7000 lerde yağlanma sorunu var back focus ve hod pixel gibi bazı sorunlar var. ona göre alana yazık olmasın ben kullanıyorum gayet memnunum tek sıkıntım sensöre toz bulaştırdık fazla tozlu ortamda çalışırken objektif değiştirmekten kaynaklı.
edit: almasaydım daha önce bunu kaçırmazdım.
x-files tarafından 29/Ara/12 21:52 tarihinde düzenlenmiştir -
x-files bunu yazdı
fiyat güzel makinede güzel en güzellide 50 mm 1,8 d objektif mükemmel bişi çok keskin ve kullanışlı potre çekimi için ideal. Çektiğin bişr kaç fotoğrafları yüklersen bakalım nasıl çekiyor
yüksek diyaframda bir fotoğraf gönderirsen gökyüzünü çek sensörde bir problem var mı toz yada d7000 lerde yağlanma sorunu var back focus ve hod pixel gibi bazı sorunlar var. ona göre alana yazık olmasın ben kullanıyorum gayet memnunum tek sıkıntım sensöre toz bulaştırdık fazla tozlu ortamda çalışırken objektif değiştirmekten kaynaklı.
edit: almasaydım daha önce bunu kaçırmazdım.
toz kaçınılmaz birşey . 3-5 kez sensörü temizledim tozdan dolayı aslında çok rahatsız edici bir durum yoktu ama benim takıntım işte gözüme batıyor illa f33 te bile tekbir nokta olmayacak . yarın sabah gökyüzünü çeker koyarım
bunlarda 50mm 1.8f d ile çektiklerimden bağzıları

PsychoDawn tarafından 29/Ara/12 22:07 tarihinde düzenlenmiştir
-
atanamadık ki arkadaş alalım şöyle bi tane . vay arkadaş neye merak salsam fiyatları uçuk oluyor :)