Satılık Nokia 5800 Express Music
-
ne yaptın dai sen, 350 lira :| Kusura bakma baltalama filan değil. samsung wave 525'i geçen hafta 380 liraya aldım hemde 0 . 5800 dan da hiç bi farkı yok şuan kullandığım aletin. Bi flash yok bende. Bence biraz indir fiyatı zor alıcı bulursun bu fiyata.
-
Hoca 1 yıllık 350 etse ben satarım kendi 5800'ımı o fiyata naaptın sen :) Ne kadar temiz olursa olsun 250 yi geçmez.
-
farklarını sayayım hemen
nokia 5800
sınırsız ovi maps
360 x 640 Piksel çözünürlük
16 milyon renk
arm işlemci 369 mhz
3g
dahili modem
ön kamera
flaşaynı zamanda model olarak xpress music oldugu için ses kalitesi mükemmel
samsung wave 525
maps yok belki netten indirip temin edebilirsiniz.
240 x 400 Piksel çözünürlük
256 k renk
işlemci hızı 312 mhz
3g yok
ön kamera yok
flaş yok
dahili modem yok
müzik ses kalitesinden emin değilim ama xpress musicten düşük olacagını düşünüyorum -
Ben 2-3 ay öncesine kadar 5800 kullanıyordum zaten.Telefonun piyasası 250 tl yi aşması imkansızdır.İstanbulda yaşayanlar için pm den adres vereyim.Gidip kendiniz de telefoncudan en fazla 250 tl ödeyerek alırsınız.O da garantili tertemiz cihazdır.
-
350 tl eder fiyat uygun bile bence.
-
bir insan neden ı phone u verip 5800 alsın ki .d
-
paraya ihtiyacı olabilir elinde fazladan olabilir vs vs. sadece satabilirimde takas işi bi öneri sadece :)
-
pehh arkadaş ilk cıktıgında 900lü bişeye almıştı....
-
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------

Fatura örneği yukarıda olan nokia 5800 Express Music Telefonumu satıyorum.Takas olarak Apple Iphone 3GS 8 GB veya 16 GB üstüne fark vererek düşünmekteyim.
Sadece ciddi alıcı/takas düşünenler iletişim kurarsa sevinirim.Düzgün bir alışveriş olmasını dilerim ilanı sadece buraya açtım baska yerde yoktur.
Ürün Fiyatı pazarlıksız 350 TL'dir.
Üzerinde 8 gb hafıza kartı vardır.
Orjinal şarj cihazı bulunmaktadır.
-----------------------------Daha Bugün 300 TL ye sipariş ettim. gelecek. 1 yıl garantisi kalmıs. çizik yok ekran poşedi duruyor tüm takım taklavatlarıda yanında
-
hocam sana sıfırınıı 390 a bulabilirim :D 5800 lar çöp oldu artık