SATILIK Nokia 5800 Xpressmusic-Kutulu-21Ay KVK Garantili-Faturalı
-
...Telefonumu nerdeyse 2 Aydır hiç kullanmıyorum...
Fotograflarda da görüldüğü gibi vodafone kampanyasından HTC wildfire S aldım, Ayrıca Nokia N97 Telefonum var.. Tamamen fazlalık olan telefonumu Profesyonel Fotograf makinesi alabilmek için acilen satmak zorunda kaldım. Cihazım daha 3 aylıktır, ve 21 Aylık KVK garantilidir. Tertemiz, Kozmetik olarak 10 üzerinden 10 puan verirsiniz. Arka kapagını ilk defa bugun açıp fotograf çektim, kalemi daha hiç çıkartılmamış, USB girişi ve kulaklık girişi hiç kullanılmamıştır. Kulaklıgı ve USB kablosu fotograflardan da anlaşılacagı üzere hiç kullanılmamıştır. Faturası ile gönderilecektir.Jelatini hiç çıkartılmamıştır.
Müridlere pazarlık payı vardır, alacak arkadaşla önceliğim elden teslim yada PTT kargo kapıda ödeme.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-nokia-5800-xpressmusic-kutulu-21ay-kvk-garantili-faturali-58237190/detay/
-
Aynen söylediği gibi kapağını da ilk defa yanımda açtı.Ayrıca UP...
-
250 tl uygunsa alabilirim. saygılar.
-
250 TL çok düşük hoca elden alablrsen biraz daha indirim yapabilirim ama fiyatı yükseltmen gerek
-
Takas Düşünmezsin Belki Ama Yinede Sorim Ben Kendi Telefonumu Samsung S5233T + 500Gb Dahili 3,5" Wd Markalı HDD mi Verebilirim Sana İstersen.
-
konu up
-
fiyat fena değil alınabilir.
-
Takas düşünmüyorum arkadaşlar acil nakite ihtiyacım var mecburiyetten satıyorum
-
kredi kartından alcam zaten. iphone4 kullanıyorum. sırf senn işin gorulsun...
-
ver alam 200 e hemen şu an gonderim paranı
-
Satıcı 250Tl ye az diyor, adam 200 ver alam diyor...
Nerden nereye Türkiyem?