Satılık Nokia 8800 - 200Tl
-

resimler eklendi hocam. -
1)Ic imei ve dis imei ayni mi?
2)Kutu icerigi, CD, Kitapcik durumu nedir?
3)Hangi arizayi vermistir?
4)Fonksiyonlari tam olarak yerinde midir (8800' larda kamera ve titresim arizasi cok olur da)
5)Fatura var mi?
Tesekkurler...
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
1)Ic imei ve dis imei ayni mi?
2)Kutu icerigi, CD, Kitapcik durumu nedir?
3)Hangi arizayi vermistir?
4)Fonksiyonlari tam olarak yerinde midir (8800' larda kamera ve titresim arizasi cok olur da)
5)Fatura var mi?
Tesekkurler...
-----------------------------telefon yurt dışından gelme hocam.
kutu cd vs. eklentileri yok.
sadece bir kereye mahsus hoparlör arızası oldu oda tamir edildi.
fonksiyonları tam olarak yerinde hiçbir problemi yok
fatura yok :/
-
Sahibinden.com uzerinden daha iyi fiyata satabilirsin. Haberin olsun. Istersen arkadasa soylerim Antalya' da o aliciysa pm atarim :)
-
hocam herseyimi tbde satıyorum :) nabim sahibindeni
-
hocam fotoğraflarda terliklerini ve halını çok net seçebiliyoruz ama telefon adam gibi gözükmüyor ne hikmetse :D
-
valla illa samsung kamerası iğrenç çekti adam gibi bi kamerada bulamadım bende mağdurum nabim :)
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam fotoğraflarda terliklerini ve halını çok net seçebiliyoruz ama telefon adam gibi gözükmüyor ne hikmetse :D
-----------------------------allahtan normal terlik var hacı sh3p anladın sen onu hacı xD + bende söleyeyim arkadaşlara isteyen olursa dönerim sana
-
hocam iyi guzel dedigim gibi resimler cekmissinde hic bir sey gozukmuyor ki :|
-
haci sali günü antalyaya geliyorum,telefon temiz ise antalyada biyerde bulusur,alirim senden.
bataryasi felan kac gün gidiyor,telefonun bilmem gereken bir sorunu varmi yokmu?bu konuda bi aydinlat mürit kardesini :)
almadan önce herseyini kontrol ederim haberin ola :) insallah cakma degildir ve temizdir.