Satılık Note 3 & I Phone 6 64 Gb
-
İki cihazında herhangi bir sıkıntısı yok batarya/stabilite vs kozmetik olarak note 3 e 10 üzerinden 7,5 ekran jelatini hala üstünde garantisi nisanın sonunda bitiyor
iphone 6 64 gold için 10 üzerinden 7 diyorum garanti süresi 1 yıl daha var
fotoğraflar eklenecek birazdan
fiyat olarak note 3 950 diyorum tabi pazarlık sünnettir :)
ıphone için fiyat 2200
ilgilenen muritlere yardımcı olurum...
-
Note 3 icin detayli resim koyarmisin? Tamir gordumu kronik soyulmalari varmi ekranda cizik varmi batarya durumu nedir donma kasma vs
-
herhangi bir donma kasma yok batarya bir günü rahat götürüyor tamir fln hiç görmedi..
pizot tarafından 19/Mar/16 22:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Aypon fiyati çok yuksek hocam.
-
Zenphone 2 Laser aldım hayatımın pişmanlığı oldu.
Değiştirecem ipneyi de Haziran ayına doğru üzerine bi 700-800 ekleyip adam gibi bişey istiyorum.
Satamazsan iphone için görüşürüz dostum. Üzerine eklenecek miktarı arttırabilirim gerekirse..
-
kazasker1 bunu yazdı
Değiştirecem ipneyi de Haziran ayına doğru üzerine bi 700-800 ekleyip adam gibi bişey istiyorum.
Satamazsan iphone için görüşürüz dostum. Üzerine eklenecek miktarı arttırabilirim gerekirse..
Hayırdır hocam ?
-
mkyb bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
Hayırdır hocam ?
Yavaş.. Çok yavaş... Bekle... Bekle... Bekle...
Ulen HTC Desire 816 vardı şimdi benim 8 yaşındaki kız kullanıyo oyun falan için. Değişelim diyorum vermiyo telefonu :)))
-
HoLyCat bunu yazdı
Aypon fiyati çok yuksek hocam.
hocam garantisi var daha bir kere tek düştü telefon batarya 0/100 modunda hep şarj edildi yani piyasayı pek bilmiyorum bana gereken para o kadara kurtarır :)
-
up olsun+
-
Kusura bakma hocam ama o telefona yazılımdan dolayı yada herhangi bir sebepten dolayı garantiye götürsen aynen geri gönderirler..
-
ıphone un değişen ya da boyası var mı? :D hocam resimlerden 10/7,5 değil en fazla 5 gösteriyor :)