Satılık Notebook
-
ev arkadasım arıyo böyle saglam makına 1200 e kadar yolu var demişti söle bişey aksam gidince konusayım
-
Tam olarak modeli nedir ?
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------
Tam olarak modeli nedir ?
-----------------------------Casper CN TKI - 620A
-
eğer model buysa sanırım 0 fiyatı istiyorsun.
hayırlı satışlar.
-
DarkFall bunu yazdı:
eğer model buysa sanırım 0 fiyatı istiyorsun.
hayırlı satışlar.
-----------------------------Dediğim gibi ben kendi aldığım fiyattan tahmini bir düşüş yaparak bu fiyatı yazdım. En başta da söyledim tahribattan gelen teklifleri değerlendireceğimi. Bu işlerle güncel olarak ilgilenen arkadaşların tekliflerini merak ettiğim için burada satamasam bile dışarısı için bir fikir olur diye açtım konuyu.
-
Henüz bir teklif gelmedi , güncelleyelim bakalım.
-
1000 liraya ver kurtul..
-
AsilKan bunu yazdı:
15.6" CASPER NOTEBOOK
İntel(R) Core (TM) i7 CPU M620 @2.67 GHz 2.67 GHz
6.00 GB RAM
HDD 640 GB
ATI Mobility Radeon HD 5650 Yaklaşık toplam bellek: 3726 MBBaşka hangi özellikleri lazım bilmiyorum siz sorun ben yazarım.
Belli bir fiyat söylemiyorum gelen teklifleri değerlendireceğim.
-----------------------------hacim serisini falan yazda bari arkadaslar bir resmine baksinlar
-
byhewal bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
15.6" CASPER NOTEBOOK
İntel(R) Core (TM) i7 CPU M620 @2.67 GHz 2.67 GHz
6.00 GB RAM
HDD 640 GB
ATI Mobility Radeon HD 5650 Yaklaşık toplam bellek: 3726 MBBaşka hangi özellikleri lazım bilmiyorum siz sorun ben yazarım.
Belli bir fiyat söylemiyorum gelen teklifleri değerlendireceğim.
-----------------------------hacim serisini falan yazda bari arkadaslar bir resmine baksinlar
-----------------------------Üstteki postta yazmıştım Casper CN TKI - 620A
-
hocam biraz daha detay verirmisin ne zaman aldin garantisi devam ediyormi cizik vs varmi abime almayi dusunuyordum fiyatta 1200 tl lik bi limit var uyarsa pm at tabi istanbuldaysan:)