Satılık Oy
-
Cahilliğimin hesabını sana vermem. Kaldı ki kömür için oy veriyorlar demek harbi çok komik. Yani insan cahil olur da bu kadar salak olmaz. Kaldı ki madem bundan dem vuruyorsun çıksın partin aynısını yapsın hatta daha da ileri gitsin bütün banka hesaplarına yükleyin milyon dolarlar siz de oy alın. Ha yok partinin başındakiler paraları gümlettiğinden bişi kalmadıysa elinizde orasını bilemem.
Böyle basit karalamalarla bi yere varamazsınız.
-
herkes o kadar ahlaksız olamıyor malesef o o zümreye ve destekleyenlerine ait bir özellik olsa gerek ;)
akılsız yaratık salak malak ne oluyoruz konuştularına dikkat et cahilliğind ekimin yaptığı ortada klavuza gerekyok -
@Serdar
Estağfurullah hacı, kusur bakanındır. Az önce yazdıklarım dağa çıkmanın haklılığını filan anlatmıyor. Anlatmak istediğim şey bu önümüze gelene cahil deyip geçmek hatası. Örneğin %47'ye cahil deyip, kömüre oy veriyorlar diye de kılıf bulup geçmemek lazım. Bunun altında farklı bir çok politik manevranın ve halkımızın süregelen klasik - çoğu zaman farkedilmeyen - reflekslerinin yattığını görmek lazım. Neyse, uzun hikaye :)
-
işte bununda altında yatan nedenleri çok iyi biliyorum hatta bir kaç kez de burada açıklamıştımda şimdi yine tepkileri üzerime çekmeyeyim
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------internete adsl ile girdiğinize göre birçoğunuzun maddi durumu ii keyfinize düşkün insanlarsınız ...
belediyeler senelerdir yemek dağıtıyo kaçınız gidip aldınız o yemeklerden ...
kömür olayı yine aynı baya bir süredir war ..
seçim geldi de dağıtılıyor diye birşey yok he dağıtması yanlış mı değil niye yanlış olsun ki oy kazanmak için kurulmuyo mu partiler herkes kendi teşkilatını kurmak istemiyor mu neyin yanlışından bahsediyoruz ...
x partisi gelince halka para dağıtmasın mı yemek dağıtmasın mı ... 1923 ten beridir bu ülke beri borç ödemekte öyle zank diye akepe'nin üstüne yıkamazsın bu durumu ...
askeri darbelerin yaşattığı 40 yıl geriye atma durumunu da katmalıyız siyasete nitekim ...
sanayi dewrimini kaçırdık gelişemedik bari günümüz ticaretinde istikrar sağlayıp yönetimde bişeyler yaparız yoksa akepeye sallamakla chp gelsin mhp gelsin demekle olmayacak bu iş ...
-----------------------------
Sana katılmıyorum arkadasim.. Arkadas devrik mevrik yinede super bir konuya deginmis..Belediyelerin dagittigi odundur,komurdur,yemektir ivirdir zivirdir benim odedigim vergiden kesiliyor.
Bu milletin yasam standartlarını ust duzeye cıkaracagına,fabrikalar, okullar ,yurtlar yapacagına hepsini herkese peşkeş çekti. Yalanmı? 12 milyon dolar olan dış borcu katladı 24 milyon dolara, bugun 2 dir 3 tur garip iddalarla cogu akp millet vekili ihalelerde yolsuzlukla belgelenip istifa etmek zorunda kaldı yalanmı. Kardesim tayyep cok kurnaz tamammı.Ben atatürk düsmanı bir o.ç na oy vermem verenide sevmem hic kusra bakmasın kimse. Simdi kimse cıkıp yok akp ole diil bilmem ne diip savunmasın. Adam allaha ne kadar inanıyorsa ona oy veriyorsunuz bu olay bu kadar açık ve net. Kisileri dinlerine inanclarına gore ayırt etmeyin bunu iyi kavrayın. Bu şerefsiz kahbe evladı insanları din uzerinden kandırarak siyaset yapıyor işte en zayıf noktnız da budur. Sanayi, bilim , ekonomi alanında gelisecegimize git gide geriledik bu serefsiz yuzunden satılmadık bi kulak arkamız kaldı. Bugun cocuklarımızın okul paralarını dahi cebimizden karsılar olduk..Milletimiz cahil değilde ne peki? 2 kurus mamaya oy olay buna dondu.Aziz nesin %77 koyun demis bence az demis be ustadım..Neyse umarım biseyleri acıklayabilmisimdir.Uyanın ey millet uyanın teğet gececek demekle olmuo iste bu işler... Sen kriz doneminde zevki sefa icin ulkeni birak özel ucakla hindistan gezilerine git tayyep efendi napcan memleketi serefsiz köpek!
-
1.para peşinmi?
2.odun ,kömür , gıda yardımı sadece hükümet yanlılarınamı yapılıyor ,yoksa halka mı?
Oyum satın alablirsiniz ama ruhumu Asla:)
-
hadi çıksın gotoğlanı meydanlara doğalgaz dağıtacaz desin. yemezler dövizle geliyor doalgaz değilmi...kömürün borcunu ödemişmi ibne.bize ödetecek ya dağıtıyor şerefsiz. hamdolsun millet işsiz kaldı. babalar işsiz çocuklar aç kaldı. krizin bedelini işçiden çıkaran akpye(abd ajanı tayyibe) yazıklar olsun.
-
kurdo konudaki ilk 3 mesajımı okumadıgnı düşünorm yoksa bole yazmazdın heralde..
hacı ben tüm halk cahildir yada akp ye oy weren herkez cahildir demiorm oyunu kömür para vs.. gibi şeylerle akpye verenler cahildir diorm.. bidaha deerlendir..
---------------------
konpicyus ne demeye calısıosun anlamıorm..
-
Lathedarkman bunu yazdı:
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------x partisi gelince halka para dağıtmasın mı yemek dağıtmasın mı ... 1923 ten beridir bu ülke beri borç ödemekte öyle zank diye akepe'nin üstüne yıkamazsın bu durumu ...
-----------------------------Atatürk'den ismet inönüye mesut yılmaza süleyman demirele hepsinin başta durduğu müddet boyunca imf ye toplam 220 milyar dolar borçlanıldı. 75+ yıl içerisinde evet toplam 220 milyar dolar.
Akp iktidarı olduğu 6 yıl boyunca 280 milyar dolar borçlandı imf ye satılan özelleştirilen fabrikalar statrejik öneme sahip yerleri söylemiyorum bile.
Tebrikler hocam kafanızdan Astronomik rakamlar uydurmakta güzel... Hadi böyle oldu diyelim.Akp gelene kadar Şuanki yatırımların benzerleri yapıldımı.Akp başa geleli ben yenilenmeyen 1 karayolu görmedim.Eğitimde yeni projeler başlıyor vs... Onlara cevap veremiyorsunuz.Ondan sonra Kömürle oy alınıyor fln fiLan... yemin ediyorum bu konuşmalarınızla siz cahil dediğiniz halktanda cahil duruma düşüyorsunuz.yazık :S -
Akp başa geleli ben yenilenmeyen 1 karayolu görmedim
------
yatırım anlayısın buysa... lafım yok ozaman sen haklısın hacı..