Satılık Oyun Bilgisayarı
-
Guncel.
-
Ekran kartınin cikia fiyati onemli degil.
Onemli olan guncelligi ve peeformansi
Arkadasin dedigi gibi fiyata revize lazim.
-
DestinatioN bunu yazdı
Ekran kartınin cikia fiyati onemli degil.
Onemli olan guncelligi ve peeformansi
Arkadasin dedigi gibi fiyata revize lazim.
Baltalama amaçlı bir video atmışsın ancak bu video birine iyi birine kötü diyen bir video değil. Her iki ekran kartınında birbirinen üstün yanları var ve çoğunluk R9 380 tavsiye ediyor. Ayrıca ayrıntılı karşılaştırma isteyen aşağıdaki linke tıklayabilir. Fiyatta revize olmıyacak.
http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1050-Ti-vs-AMD-R9-380/3649vs3482
-
arkadaşların demek istediği, az daha üstüne para koyup sıfıra alabiliyor olunması aletin. tabi sen istersen 5000 liradan satarsın kimse bişey diyemez. ama alacak arkadaşların bunları bilmesi gerekiyor tbt içi olduğu için. bu kadar hır çıkarmanız gereksiz olmuş
-
Lambo bunu yazdı
arkadaşların demek istediği, az daha üstüne para koyup sıfıra alabiliyor olunması aletin. tabi sen istersen 5000 liradan satarsın kimse bişey diyemez. ama alacak arkadaşların bunları bilmesi gerekiyor tbt içi olduğu için. bu kadar hır çıkarmanız gereksiz olmuş
Hır çıkarcak bir şey söylemedim. Arkadaş sırf balta atmak için olumsuz video atıyor ancak attığı video tek taraflı bir bakış açısı ve başka yerlerde tam aksi söyleniyor. Ben sadece fiyat bu diyorum kimsenin yakasına yapışmıyorum alın diye. Başta da söyledim aynı parçaları 0 almak isterlerse 2800TL ve benim fiyatım 2300TL diye.
-
Fiyat güncellendi, satış güncel.
-
Hayırlı satışlar hocam...
-
bloodmage bunu yazdı
Hayırlı satışlar hocam...
Teşekkürler.
-
Monitör yok mu satmıyro musun?
-
SkynetX bunu yazdı