Satılık Oyun Bilgisayarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek
    blackhorror bunu yazdı
    MuhammeT bunu yazdı

sen kaça aldın faturasını da atarsan teklifi değerlendiririz.

hocam varsayalım ben zamanında ıphone 11' i 7000 tl' ye aldım 

şuan fiyatı 11000 civarında 

ben eşşekmiyim de bunu 7k ya satıcam :D

seninkiside aynı hesap

eşek değilsin doğru. bu cihazı al sen 50 bine

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek
    Coiner bunu yazdı
    MuhammeT bunu yazdı

her sattığını aldığın fiyattan mı satıyorsun hocaaa

teklif usulü olunca evet ben bi fiyat vericem. ve bunu neye göre vericem kenkdimce değer çıkarıcam. sen ikinci el ürün alıcanda o an ki satış fiyatına göre değer biç öyle al. ben teklif usulü olunca neye göre iki tarafı öldürmeyecek değer biçicem bilemedim sordum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

İkinci el malın fiyatı fatura tutarından belirlenmez piyasadaki muadillerinden belirlenir. Sanki ülkedeki dolar hep sabit kalıyor gibi yazmışsın. 

Bu mantığa göre araba fiyatlarının şu seviyelerde olması gerekiyordu. 

kafa aynı olunca sorularda aynı oluyor. diğer cevaplara bak sende sana zahmet

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    MuhammeT bunu yazdı

sdfklasdfklasfldkasf hangi devirde yaşıyorsun hacım sen.

teklif usulü ürün alıcanda görüşelim. sen neye göre teklif vericen bakalım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla, hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin.

Sisteme gelecek olursakta iyi bir sistem. Üzmeyeceği açık. Aynı sistem hata yapmadıysam eğer 18-19'a şu an toplanır vaziyette. Alıcısı hemen çıkardı normalde ama geç çıkabilir. Ekonomik olarak herkesin eli düşük şu an. Eli düşük olmayan da temkinli. Umarım erken bir zamanda satılır. İyi geceler.

(Fiyat konusunu buraya tartışmaya bırakmamanı öneririm. Bu senin için zaman kaybından başka bir şey değil. Burası öldürür yada yaşatır anlamında demiyorum. Sen ihtiyacını karşılayan veya absürt olmayan bir rakam talep et. İşin ihtimal alsın. Alıcıyla olan pazarlığın da sana kalsın. Böylelikle herkes mutlu olsun.) 

adamhakli tarafından 16/Haz/22 01:01 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

Herkese bi cevap vermissin de, gunumuz turkiye'sinde 2 yil once alinmis bir cihaza teklif sunabilmek icin alis fiyatini sormak mantiksiz gelmis arkadaslara ölücülük yapacaksin gibi dusunmusler ondan tepki gelmis ustad.

nasil bir hesap yapacaktin onu merak ettim ben,

2 yil once 3 bine almissa, atiyorum 2 yildir benzer klasmandaki bilgisayar fiyatlari 5 kat artmis, sifiri 15k olsa ben 10k vereyim gibi birsey mi diyecektin (:

Oyle bile olsa, kulagi tersten tutmaktansa benzer klasmandaki bilgisayarlarin sifir veya ikinci el guncel piyasasina bakarak bir teklif sunmak daha kolay degil mi,

Velhasil ne yalan soylim bana da mantiksiz ve hitabet olarak enteresan geldi cumlen (:

Edit: konu sahibine özür, satis konusunda gereksiz polemige katki gibi degil de, konuya up olarak alirsan mesajimi sevinirim (:

muaythaist tarafından 16/Haz/22 04:28 tarihinde düzenlenmiştir

Ali & Dua & Zeynep & Ayşe'nin Babası
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın :) Kafandaki fiyat nedir hocam ?

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

Herkese bi cevap vermissin de, gunumuz turkiye'sinde 2 yil once alinmis bir cihaza teklif sunabilmek icin alis fiyatini sormak mantiksiz gelmis arkadaslara ölücülük yapacaksin gibi dusunmusler ondan tepki gelmis ustad.

2 yil once 3 bine almissa, atiyorum 2 yildir benzer klasmandaki bilgisayar fiyatlari 5 kat artmis, sifiri 15k olsa ben 10k vereyim gibi birsey mi diyecektin (:

Oyle bile olsa, kulagi tersten tutmaktansa benzer klasmandaki bilgisayarlarin sifir veya ikinci el guncel piyasasina bakarak bir teklif sunmak daha kolay degil mi,

Velhasil ne yalan soylim bana da mantiksiz ve hitabet olarak enteresan geldi cumlen (:

Edit: konu sahibine özür, satis konusunda gereksiz polemige katki gibi degil de, konuya up olarak alirsan mesajimi sevinirim (:

Satıcimisin. Alıcı misin.?

Burada ben şu fiyata alırım yazdım mi. Yazmadım. Ölü fiyat vermedim. Ben tek tek parça fiyatı bakıp zaman kaybetmek istemedim. Çok şükür belli yerlerlere gelmişim yaşımda 38 i geçmiş. Sizler sadece bir iki kelimeden karşınızdakini okuduğunuzu cozdugunuzu ne yapmaya çalıştığını anladığınızı sanıyorsunuz ya. İşte sadece sanıyorsunuz. 

Bn fiyatlarin nerelere geldiğini bilen biriyim. Bir değer biçip fiyat verirdim..kendim için de değil. Bir arkadaşımız makinaya ihtiyacım var dedi ona toplayacaktık. Olursa bunu alırız diye düşündüm. 

Yok adamın ihtiyacı varmış yok sen aldığı fiyata göre mi fiyat vericem falan filan. Boşsunuz hepiniz.

Madem adamsınız o arkadaşı koruyacak siniz. Gerçekten adamsaniz kendi aranızda para toplar o adama verir ve bilgisayarını sattirmazsiniz. 

Tekrar söylüyorum. Ben fiyat vermeden bana bu tarz tavır sergilemeye hakkınız yok. 

Zavallı siniz hepiniz. Çok biliyo geçinen zavallı.

Bu da son olsun. Tbt ye girişim. Hesap siiliniyosa da silerim zaten. Seviyesizlesmis buralar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paparozzi
    paparozzi's avatar
    Erkek
    MuhammeT bunu yazdı
    muaythaist bunu yazdı

Satıcimisin. Alıcı misin.?

Burada ben şu fiyata alırım yazdım mi. Yazmadım. Ölü fiyat vermedim. Ben tek tek parça fiyatı bakıp zaman kaybetmek istemedim. Çok şükür belli yerlerlere gelmişim yaşımda 38 i geçmiş. Sizler sadece bir iki kelimeden karşınızdakini okuduğunuzu cozdugunuzu ne yapmaya çalıştığını anladığınızı sanıyorsunuz ya. İşte sadece sanıyorsunuz. 

Bn fiyatlarin nerelere geldiğini bilen biriyim. Bir değer biçip fiyat verirdim..kendim için de değil. Bir arkadaşımız makinaya ihtiyacım var dedi ona toplayacaktık. Olursa bunu alırız diye düşündüm. 

Yok adamın ihtiyacı varmış yok sen aldığı fiyata göre mi fiyat vericem falan filan. Boşsunuz hepiniz.

Madem adamsınız o arkadaşı koruyacak siniz. Gerçekten adamsaniz kendi aranızda para toplar o adama verir ve bilgisayarını sattirmazsiniz. 

Tekrar söylüyorum. Ben fiyat vermeden bana bu tarz tavır sergilemeye hakkınız yok. 

Zavallı siniz hepiniz. Çok biliyo geçinen zavallı.

Bu da son olsun. Tbt ye girişim. Hesap siiliniyosa da silerim zaten. Seviyesizlesmis buralar.

@muaythaist hocamın yazdığı naif cevabı bile bu şekilde değerlendirmissin. Hâlâ milletin takıldığı noktayı anladığını sanmıyorum. Millet üslubundan yakınmış sen hâlâ vereceğin fiyattan bahsediyosun. Bı durup hata bende mi diye düşünmeli insan. Neyse tahribat için hayırlı olan oldu. Hadi rasgele.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

doğum parasımı lazım hocam allah analı babalı büyütsün sıkıntın varsa destek çıkalım toplarız parayı satma boşver kalsın bilgisayarın sende

edit: önceki mesajları okumamıştım şimdi gördüm. 

FiL3MAN tarafından 16/Haz/22 15:39 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 3377 Toplam Mesaj: 26
bilgisayar gaming satılık