Satılık PC
-
başkan 800'ü geçmez :F zorlamayın
-
kasası ıvızır zıvırı eklenmemiş hali birde ramler 2 gb hesaplattım +35$

-
Pc nin gerçek ederini merak ettim şimdi..
-
1000 TL dan yukarı kolay kolay alıcı bulamazsın
-
uyuşturucu nerden çıktı hocam ?
iş güç sahibi aklı başında adamdın sen yav :S
ekipyapı falan ?
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------kasası ıvızır zıvırı eklenmemiş hali birde ramler 2 gb hesaplattım +35$

-----------------------------Ekran kartı ıvır zıvıra giriyomuş vay be... HDD de Caviar Green olsun yeşili severiz ucuz hem. Ramler de XMP olmayıversin aynı şey nasılsa... 600Watt'lık kasa da fiyata zaten 18.5 TL olarak yansır... O yüzden aynı aletin sıfırı 1057 TL'ye denkgelir, 2. eli de 689.5 TL eder o kasanın.
Hocam sana iyi satışlar ama fiyatı alıcıya bırakırsan adam cebimde 5 TL var kabulsen alıyım da der. O yüzden keşke baştan bi fiyat verseydin adam akıllı bi ilan konusu açmış olurdun derim.
-
ulan az akıl olsa sende onu yanlışlıkla koymadıgımı anlarsın..
-
Bilader kullandığın Cihaz satılmaz.
Hey gidi hey Ülke Ve Yaşayanlar ne Hale geldi..............
ailen yokmudur ? onlara söyle hiçmi yardım eden kimse yok sana ?
allah yardımcın olsun kardeş...
-
Arkadaşlar konu günceldir bir kaç müritle özelden konuşuyorum... Fiyatını bilmediğim için fiyat koymadım ancak kafamda fiyat belli oldu. 1500 TL herşeyiyle beraber veriyorum. Canavar gibi makinadır. Bilgisayarı toplamak için 2 hafta araştırma yaptım... Hard diskim film ve oyunla doludur :)
Sağolsun beni seven arkadaşlar da pm atmış . Herkesin hayatta düşüş yaşadığı bir dönem olur muhakkak . Ben de o dönemden geçiyorum sadece. Bir kaç aya kalmaz toparlarım. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim...