Satılık Pc
-
Evde 2 masa üstü 1 lattop var adres verdi bizde gidelim :)
-
Fiyat bilginin olmaması, açık arttırma derken konunun 10 bin veren kompüterci dayıya gelmesi ? (WTF) kardeşim malını kimse kötülemek istemez emin ol istersen 20 bine sat ama o işler öyle olmuyo be burası tahribat burda yapma amk :D
-
hala şu bilgisayarcıyı merak ediyorum, nerdedir dükkanı, TR nin diğer ucunda bile olsa gidicem yanına.
-
valla hocalar yalanım yok, kimseyi kazıklamaya da çalışmıyorum. niye burda kimse iyi niyetli bir şeye inanmak istemiyor ?
batuhanboran95 tarafından 01/Eki/21 16:33 tarihinde düzenlenmiştir
-
batuhanboran95 bunu yazdı
valla hocalar yalanım yok, kimseyi kazıklamaya da çalışmıyorum. niye burda kimse iyi niyetli bir şeye inanmak istemiyor ?

hocam bu bilgisayarci olan arkadas bilgisayar islerinden anlamiyor. sen bir kac bilgisayarcidan daha fiyat al derim.
-
Ben kafadan sallamadım tek tek parçalara baktım. 7-7,5 arası toplanıyor. Adam toplamaya uğraşmak istemezse en fazla 1000 fazlasını verir. 8-8,5 arası satarsın daha fazlasını ne buradan ne başka yerden kimse vermez. Bilgisayardan anlamayan bir dayı falan bulursan ona kilitlersin anca.
-
batuhanboran95 bunu yazdı

hocam gördüğüm kadarıyla kimse size yalancı demedi. sadece o fiyatı veren bilgisayarcı arkadaşı merak ettik.
numarasını alsak, biz de kendisine bikaç bilgisayar satsak diyorum, güzel fiyat veriyor.