Satılık PC Bileşenleri
-
Anakart 50 olursa özelden iban yolla hocam
-
bladex38 bunu yazdı
Anakart 50 olursa özelden iban yolla hocam
Yapma İhsan,çok kırptın yahu.
-
Beyler fiyatları çok yazmadım zaten yav? Üç beş pazarlık yapılır da 50 lira çok az hocam (:
Burada satılmayan ürünleri aynı fiyata bir iki güne sahibinden de eritiyorum. Ilgilenen olmazsa ilan vericem zaten.
-
KrypT bunu yazdı
Beyler fiyatları çok yazmadım zaten yav? Üç beş pazarlık yapılır da 50 lira çok az hocam (:
Burada satılmayan ürünleri aynı fiyata bir iki güne sahibinden de eritiyorum. Ilgilenen olmazsa ilan vericem zaten.
:) eyw ihtiyacım yok hocam bnmde elimde dursun seninde işin görülsün diye söylemiştim satamazsan yine yaz yardımcı olmaya çalışırım.hayırlı satışlar.
-
bladex38 bunu yazdıKrypT bunu yazdı
:) eyw ihtiyacım yok hocam bnmde elimde dursun seninde işin görülsün diye söylemiştim satamazsan yine yaz yardımcı olmaya çalışırım.hayırlı satışlar.
Eyv hocam o kadar düşecek olursam fiyatı sana öncelik veririm zaten. Ticaret etiğine inanıyorum :D
-
Resimler ile son kez UP
Gıcır gıcır PSU

Hiç kullanılmamış AMD FX serisi fan ile canovar işlemci:

Oricınıl kutusu ve tam setiyle ekmek gibi anakart: