Satılık Pc Kasası
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------1750 Liramı Hocam Sıfırını Alırım Sana O Paraya hatta Dahada İyisini.
-
hacı 400 den fazla etmez 500 600 e aynından sıfır kasa toplarız alabilitem var aklım eserse :D
-
alana hayırlı olsun ne diyelim : =)
-
HeyQirs bunu yazdı:
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------1750 Liramı Hocam Sıfırını Alırım Sana O Paraya hatta Dahada İyisini.
-----------------------------Tamam al sen ben sana bir tane daha alacam..
-
arkadaslar aldıgım yorumlara göre 550 olarak düşündüm fiyatı ilgilenenler pm atsın
-
yassun bunu yazdı:
hacı 400 den fazla etmez 500 600 e aynından sıfır kasa toplarız alabilitem var aklım eserse :D
-----------------------------6oo e aynısının sıfırını bulsana bana hocam? bekliyorum . bu arada @ freeline foto koyma olasılığın varmı? parça parça satmanı öneririm ben sana
-
resim nasıl koyuluyo:)
-
320 Kağıda
2 GB 800 Mhz Ram
Intel Pentium D 935 işlemci
Intel I965P DDR2Nvidia Geforce 8800 GT 512 mb 216 bit
topladım. Özelliklerini tam olarak bilsek daha güzel bir yorum yapabilirdik. ama 450den fazla çalışmaz bence.. 600 liradan falan bahsedenler var.
Görende PCde i7 var sanacak. -
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------yassun bunu yazdı:
-----------------------------6oo e aynısının sıfırını bulsana bana hocam? bekliyorum . bu arada @ freeline foto koyma olasılığın varmı? parça parça satmanı öneririm ben sana
-----------------------------600'e olmaz ama +-700liraya rahat toplanır.
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
HeyQirs bunu yazdı:
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------Tamam al sen ben sana bir tane daha alacam..
-----------------------------Alırım Ben Senin Sözün Söz Mü ? Bak Kaç Bin Üye Var Dönmek Olmasın Sonra ?