Satılık Pejo 206

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Biyoteknoloji bunu yazdı

hocam yanlış anlama laf sokmak yada kaşı çıkmak için bunu kesinlikle yapmıyorum sadece öğrenmek için soruyorum sence bu altta verdiğim linkteki araba yerine neden senin arabanı alsın insanlar ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-otomatik-2003-peugeot-307-1.6-16vl-lpg-bizim-oto-mevlut-kaya-581832112/detay

ilan benim değil arkadaş tam ilanı biri paylaşsın demiş bende paylaştım . pejodan anlamam

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    Biyoteknoloji bunu yazdı

hocam yanlış anlama laf sokmak yada kaşı çıkmak için bunu kesinlikle yapmıyorum sadece öğrenmek için soruyorum sence bu altta verdiğim linkteki araba yerine neden senin arabanı alsın insanlar ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-otomatik-2003-peugeot-307-1.6-16vl-lpg-bizim-oto-mevlut-kaya-581832112/detay

Çünkü 307 ler peugeot'un ilk elektronik beyin ve sensörlerin bokunu çıkartana kadar doldurduğu arabadır ve elektronik yüzlerce sorun çıkarır masrafsızlık yönünden o yüzden 206 > 307 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ryans
    Ryans's avatar
    Erkek

Evimi taşımam için model düşürüyorum hocalar satma sebebim budur.  Arkadaşlar aracın piyasası budur. Eğer hemen hemen aynı özelliklerde ve modelde daha düşük fiyatlısını gösterin bana bende o fiyata satacağıma söz veriyorum.

Aracım temiz ve hiç bir kronik sorunu yok. (eğer ki güneş yanığı kronik sorunsa evet o tavanda biraz mevcuttur) 

Fiyat yüksek diyen arkadaşlar geçmiş senelerde kalmış olabilir. Bir kaç sene öncesinde evet bu gibi araçların piyasası 15 16bindi.

Muhtelif yerlerde lokal boya dediğim de bel altı 2 3 parça avuç içinden küçüktür. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ryans
    Ryans's avatar
    Erkek

4 5 bin üste alacağım polo vb. Tarzda araçlarla takasa da girebilirim. Ayriyetten madem burası dostluk ortamı herşeyiyle açıklayım. 

3 ay önce aracı 25bin e aldım.banka kayıtları mevcut. Eşim bineceği için 1200 tl bütün herşeyiyle bakımlarını yaptırdım. Faturalar mevcut.

Sahibinden, letgo, facedeki aynı model bir sürü ilanı inceledim ve piyasası olarak buna karar verdim. 27.500 yazdım ama pazarlıkla en son düşeceğim fiyat 26.500 dür. 

Gerçekten bu fiyat edip etmediğini karşılaştırma ve inceleme yaparak karar verin lütfen. 

Satma sebebimi biraz daha açıyım. Hafta içi evde olmuyorum ve oturduğumuz evde eşim geceleei korkuyor yalnız kalmaktan. Taşınmam için 4 bin civarı bi paraya ihtiyacım olduğundan dolayı satıyorum. 

Şimdi daha açıklayıcı oldu sanırım. :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ryans
    Ryans's avatar
    Erkek

604086397 bu araç ile benim aracım aynı renkte ve özellikte.

Aynı araç komple boyalı ve 3680 tl tramer kaydı bulunmakta.

603626340 bir başka ilan. 27 bin demiş. Komple boyalı. 

609098359 bir başka ilan. 28. 500 yazmış. 

Şimdi siz olsanız hangisini seçersiniz ? 

Edit : buradan da aynı özellikteki araçlara bakabilirsiniz. 

https://sahi.io/s/CvZUnKGh

Ryans tarafından 01/Eki/18 21:17 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

Hocam teline msj attım haberın olsun 

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
Toplam Hit: 2205 Toplam Mesaj: 17
pejo206