Satılık Playstation 3 Ve Samsung Galaxy Tab 10.1
-
PS in fiyatı iyi. Ancak tablet çok pahalı hocam 2. el piyasasınında üstünde.
-
Resim bekliyoruz..
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------spectator bunu yazdı:
-----------------------------
oRaCLe bunu yazdı:
-----------------------------samsung tablete helalinden 55tl veririm.fazla verecek olan olursa şimdiden hayırlıolsun.
56 tl+kargo ücreti de benden calışır muridkardeş
-----------------------------sizin baltanızı baltalıyım. maksat konu up lansın
100 lira + kargo benden.
Mesaj 23 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 00:30'da crimeangel tarafından düzenlendi.
-----------------------------ölücülükte son nokta.. alet pahalı piyasasına göre ama ne var yani b.kunu çıkartmanıza gerek yok.
-
evet tabın fiyatını artırdım 300+ kargo
-
399 + kargo :) N97 var satılık :D
-
Hayırlı satışlar müridim de PS'nin ekipmanları neler? Yani ekstra'dan kontrolör var mı ya da yanında oyun? Yoksa mal gibi verecek misin konsolu tek kontrolör ile alıcıya? 3.55'den aşağı mı yukarı mı fw'si? Resim olaydı iyiydi...
-
mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------399 + kargo :) N97 var satılık :D
-----------------------------o halde arttırmaya yeni bir boyut katıyorum.
Arkadaşın sattığı 2 üründen birini alan müride benden 1 - 2 gb (ihtiyaca göre) ram hediye :) şaka değil ciddiyim maksat müridin işi görülsün..
-
abicim sıfır ps3 550-650 kağıt ya. balta falan deme ama 300 tl dersen hemen veriyim.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------abicim sıfır ps3 550-650 kağıt ya. balta falan deme ama 300 tl dersen hemen veriyim.
FİYAT : 595TL.
(NOT: Bu model PS3'ler ile kopya oyun oynayamazsınız)İşte bu yüzden ucuz arkadaşım. Bende bi' tane CFW var ve bu fiyata imkânı yok vermem. :) Yani temizini istesen de bulamazsın. Downgrade falan fistan aldın diyelim yine aynı paraya geliyor.
Mesaj 23 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 11:11'da Caliber tarafından düzenlendi. -
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------399 + kargo :) N97 var satılık :D
-----------------------------o halde arttırmaya yeni bir boyut katıyorum.
Arkadaşın sattığı 2 üründen birini alan müride benden 1 - 2 gb (ihtiyaca göre) ram hediye :) şaka değil ciddiyim maksat müridin işi görülsün..
-----------------------------eyvallah hocam =)