Satılık Programlama Kitapları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Adım Adım Delphi 7 uygulamaları

kitapı mevcutmu eğer oda mevcut ise kargosu sana ait olmak kaydı ile tamamına 75 tl veririrm üstadım, olumlu olumsuz cevapını ver üstadım.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı:
    -----------------------------

legion_of_doom eger ingilizcen iyiyse sana cisconun resmi kitaplarının hepsini uplıyım bir ara haftaya hatırlat sadece:)

güzel olur. ccna a hazırlanacağım bu sene. intro için türkçe kitap varda onun ikinci cilti gerekliydi. ingilizce de olur fark etmez.. upload edip yollarsan hatta bir konu açarsan diğer arkadaşlar da yararlanır, iyi olur yani

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

dükkanın önünü kapamak gibi olmasın ama bende de şu kitap var ilk pm atıp almak isteyene satıcam. kitap sıfırdır bi kere bile açıp okumadım.

kitapyurdu fiyatı 42 lira almak isteyene uygun bişey yaparım.

İhsan Karagülle/ A. Zeydin Pala

Visual Basic 6.0 Pro
    TÜRMEN KİTABEVİ

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=37491&sa=43659095
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeşim delphi kitaplarını 170 liraya

mcse kitaplarını 100 liraya alıdım.

270 liraya alıp 75 e karqo benden satarsam sana qerçekten cok ciddi zarar ederim artı alcak kitaplarımın zararını karşılamaz.

elinde takas edicek kitabın varsa ederiz yoksa bu fiyat qerçekten cok az robinson 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

aLman bunu yazdı:

kardeşim delphi kitaplarını 170 liraya

mcse kitaplarını 100 liraya alıdım.

270 liraya alıp 75 e karqo benden satarsam sana qerçekten cok ciddi zarar ederim artı alcak kitaplarımın zararını karşılamaz.

elinde takas edicek kitabın varsa ederiz yoksa bu fiyat qerçekten cok az robinson 

Haksılın üstadım pahalı kitaplar ama hem ikinci el oluyor hemde kargosuda az tutmaz yani, olmazsa otobüsle filan gönderirsin fiyatımın arkasındayım 75 lira sakın yanlış anlama yani kargoyuda ben üstlenmiş olum eğer düşünürsen bildir.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Konu qüncell..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

satıldımı acaba hocam tum kıtaplar

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 2549 Toplam Mesaj: 18