Satılık Programlama Kitapları
-
Adım Adım Delphi 7 uygulamaları
kitapı mevcutmu eğer oda mevcut ise kargosu sana ait olmak kaydı ile tamamına 75 tl veririrm üstadım, olumlu olumsuz cevapını ver üstadım.
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------legion_of_doom eger ingilizcen iyiyse sana cisconun resmi kitaplarının hepsini uplıyım bir ara haftaya hatırlat sadece:)
-----------------------------güzel olur. ccna a hazırlanacağım bu sene. intro için türkçe kitap varda onun ikinci cilti gerekliydi. ingilizce de olur fark etmez.. upload edip yollarsan hatta bir konu açarsan diğer arkadaşlar da yararlanır, iyi olur yani
-
dükkanın önünü kapamak gibi olmasın ama bende de şu kitap var ilk pm atıp almak isteyene satıcam. kitap sıfırdır bi kere bile açıp okumadım.
kitapyurdu fiyatı 42 lira almak isteyene uygun bişey yaparım.
İhsan Karagülle/ A. Zeydin Pala
Visual Basic 6.0 Pro
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=37491&sa=43659095
TÜRMEN KİTABEVİ -
kardeşim delphi kitaplarını 170 liraya
mcse kitaplarını 100 liraya alıdım.
270 liraya alıp 75 e karqo benden satarsam sana qerçekten cok ciddi zarar ederim artı alcak kitaplarımın zararını karşılamaz.
elinde takas edicek kitabın varsa ederiz yoksa bu fiyat qerçekten cok az robinson
-
aLman bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim delphi kitaplarını 170 liraya
mcse kitaplarını 100 liraya alıdım.
270 liraya alıp 75 e karqo benden satarsam sana qerçekten cok ciddi zarar ederim artı alcak kitaplarımın zararını karşılamaz.
elinde takas edicek kitabın varsa ederiz yoksa bu fiyat qerçekten cok az robinson
-----------------------------Haksılın üstadım pahalı kitaplar ama hem ikinci el oluyor hemde kargosuda az tutmaz yani, olmazsa otobüsle filan gönderirsin fiyatımın arkasındayım 75 lira sakın yanlış anlama yani kargoyuda ben üstlenmiş olum eğer düşünürsen bildir.
-
Konu qüncell..
-
satıldımı acaba hocam tum kıtaplar