Satılık Saatler (Daniel Klein)
-
nette var yalnız bu saatlerin kronometleri görseldir çalışmaz fiatlar 40-50 arası
-
Reistyle bunu yazdı:
-----------------------------
mximus bunu yazdı:
Hacılar saatler Daniel Klein tarafından 2 yıl garantilidir,Orjinaldir.Adınıza fatura edilecektir.Daniel Klein bayisiyiz.İsteyen mağazamıza gelir Sancaktepe'de.
Ürünlerin fotolarını bizzat ben çektim.
-----------------------------Usta Sancaktepenın tam olarak neresınde bı tarif edebilirmisin gelmeyi düşünüyorum :)
Osmanlı alışveriş merkezi en alt kat.Girişte sağda.Gelirken tahribat'tan dersen iyi olur . -
DigitalMind bunu yazdı:
hocam başka saat yok mu veya siteniz felan resim koysanızda diğer saatlerinizede baksak
http://picasaweb.google.com/saatdunyasisaat?authkey=Gv1sRgCL_ftp7nq7OqVg
Hacı şimdilik 15 model çekim yapabildik.Devamı gelecek. -
hocam baltalamak gibi olmasin da.
daniel klein yazdigim anda gugilda su tip bir sonuca ulastim..
sanirim cokta kaliteli bir marka degil ?
DANIEL KLEIN ERKEK KOL SAATİ A00.0011
Stok Kodu : DANIEL KLEIN ERKEK KOL SAATİ A00.0011 Kdv Dahil : 40,00 TL Garanti (Yıl) : 2 Stok Durumu : Ürün Stoklarımızda Yok -
cuneyd bunu yazdı:
Stok Kodu : DANIEL KLEIN ERKEK KOL SAATİ A00.0011 Kdv Dahil : 40,00 TL Garanti (Yıl) : 2 Stok Durumu : Ürün Stoklarımızda Yok
Açıklama olayını tekrar yaptırmayın ban hacı ,yukarıya yazdım istersen tekrar oku... -
mximus bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
Stok Kodu : DANIEL KLEIN ERKEK KOL SAATİ A00.0011 Kdv Dahil : 40,00 TL Garanti (Yıl) : 2 Stok Durumu : Ürün Stoklarımızda Yok
Açıklama olayını tekrar yaptırmayın ban hacı ,yukarıya yazdım istersen tekrar oku...
-----------------------------hocam aciklamalari okudum. zaten okumustum, yani sanirim ne demek istedigimi anlatamadim..
yoksa bende biliyorum her Cin mali ürünün kötü olmadigini. Cin dünyanin fabrikasi haline geliyor..
demek istedigim su ; yani siz Daniel Klein bayiisi olarak cokta ucuza saymiyorsun sanirim ? yani cokta sasirilacak bir ucuzlugu yok bu ürünün ?
-
cuneyd bunu yazdı:
mximus bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
Açıklama olayını tekrar yaptırmayın ban hacı ,yukarıya yazdım istersen tekrar oku...
-----------------------------hocam aciklamalari okudum. zaten okumustum, yani sanirim ne demek istedigimi anlatamadim..
yoksa bende biliyorum her Cin mali ürünün kötü olmadigini. Cin dünyanin fabrikasi haline geliyor..
demek istedigim su ; yani siz Daniel Klein bayiisi olarak cokta ucuza saymiyorsun sanirim ? yani cokta sasirilacak bir ucuzlugu yok bu ürünün ?
Mağaza satışı olduğu için fiyat böyle ,Garanti konusunda onlar ne yapar bilmıyorum ama bizde asla sıkıntı çıkmadı bu güne kadar.Hiç açılmamış sıfır ürünü yollucaz.Sen ürünü güvendiğin tbt müridinden mi alırsın yoksa nette herhangi birinden mi. ? -
göstergesiz modellere bakmak istemiştim
-
mximus bunu yazdı:
Hacılar saatler Daniel Klein tarafından 2 yıl garantilidir,Orjinaldir.Adınıza fatura edilecektir.Daniel Klein bayisiyiz.İsteyen mağazamıza gelir Sancaktepe'de.
Ürünlerin fotolarını bizzat ben çektim.
-----------------------------hacı sancaktepe de yerin nerde ben bu kaymakamlık tarafındayım da pm den versene adresini.
-
http://picasaweb.google.com/saatdunyasisaat/Tahri3#5562456829781621090
bu saate talibim hocam
birseyler yapabilirsen alicagim