Satılık Samsung Galaxy Note 3 N9000Q 1 Aylık Sıfırdan Farksız Çiziksiz
-
Samsung, sadece Note serisi için alınır. Galaxy S serisi bir boka yaramaz.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
note 3 ünü satip iphone almak isteyen çok , ama alan yok.
hocam seni çok iyi anlıyorum . benim gözümde de samsung bitti. ios a geçtim , android in ak koyam zulümmüş.
Tamam hocam gectin ayosa anladik android kotu iphone 6'ın var. Her konuda aynı seyi yazmayı biraksan artik ?
Androidin zulm filan oldugu yok, elindeki telefon uzaya cikartmiyacak seni hic bi zamana. At romu bak nası canavar oluyo alet.

-
NoToLeRaNcE bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
note 3 ünü satip iphone almak isteyen çok , ama alan yok.
hocam seni çok iyi anlıyorum . benim gözümde de samsung bitti. ios a geçtim , android in ak koyam zulümmüş.
Tamam hocam gectin ayosa anladik android kotu iphone 6'ın var. Her konuda aynı seyi yazmayı biraksan artik ?
Androidin zulm filan oldugu yok, elindeki telefon uzaya cikartmiyacak seni hic bi zamana. At romu bak nası canavar oluyo alet.
:)
note 3 tüm uygulamaları kapattıgında 20 saniyede yenileri 10 saniyede rehber açiyor bu zulüm degil de nedir ?
root lu ve romlu kullanmadığımı ne biliyorsun 2 yıl cynogen ve rootlu kullandım stabilite bitti hız arttı garanti gitti.
kamera açarsın tam önemli zamanda uygulama kapatıldı der , telefon durduk yere kendini kapatır resetler , exchange uygulaması düzgün çalışmaz 3. parti uygulama ararsın.
s3 de kullandım note da kullandım o zaman kimse iyiki almışsın demedi hava atıyorsun demedi de şimdi ios a geçince reklam mı yapmış oldum , android konusunda kaç kişiyi aydınlattım ios dada aydınlatırım.
evet android bir zulüm geçince anlarsın android in anasını ağlattım bunu bil de öyle yorum at hocam :)
android bir cep bilgisayarı ancak sorunlarını cebinize taşıyor.
iphone cep telefonu daha basit biraz daha az özellik ama var alanı en iyi şekilde çaliştırıyor başınızı ağrıtmadan.
PanxeR tarafından 08/Ara/14 14:32 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaşlar sahibinden ilan onaylanmış resimler eklenmiştir