Satılık Samsung Gt-S5233w Wifi
-
Merhaba müridler.
Samsung Gt-s5233w wifi cep telefonumu satıyorum
kutusu ve faturası mevcuttur.kutu içersinde çıkan reklamlara kadar tüm aksesuarları göndereceğim hepsi tam ve orjinaldir.dokunmatik ekranında 1 mmlik bile bi çizik yoktur yalnız arka kapağında cebimdeki bozuk paralardan dolayı çizikler mevcuttur.
04.07.2010 tarihinde media marktan aldım ve garantisi halen devam etmektedir.
ayrıca yanındaki 10 tl değerindeki kılıfıda ücretsiz olarak göndereceğim.
Fiyat:280 lira tbt üyelerine pazarlık imkanı mevcuttur.
-
telefonun sıfırı kaç para ki 280 istiyorsun?
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
telefonun sıfırı kaç para ki 280 istiyorsun?
-----------------------------hocam 360 lira kimseye zorla bişemi satıyorum.fiyatı bu tbt için pazarlık payı var
-
telefonun 0 ı zaten 315 lira, benim ilanım sahibindende 220 tl ye yaklaşık 2 aydır duruyor 0 gibi. bu fiyata tbt ye değilde çeşitli milyon üyeli forum sitelerine konu açsan belki ilgi görür. bence satma, güzel telefon.
sözüm meclisten dışarı son zamanlarda tbt üyeleri elindeki 2. elleri 0 fiyatına satmaya çalışıyorda, bir yazayım dedim.
dipnot: elektronik ürünlerde 2. elinde satmak isterseniz uygun fiyat formülü : ( ürünün 0 ının fiyatı x 70/100 ) aynı şekilde alacağınız ürün içinde geçerlidir.
-
DarkFall bunu yazdı:
telefonun 0 ı zaten 315 lira, benim ilanım sahibindende 220 tl ye yaklaşık 2 aydır duruyor 0 gibi. bu fiyata tbt ye değilde çeşitli milyon üyeli forum sitelerine konu açsan belki ilgi görür. bence satma, güzel telefon.
sözüm meclisten dışarı son zamanlarda tbt üyeleri elindeki 2. elleri 0 fiyatına satmaya çalışıyorda, bir yazayım dedim.
dipnot: elektronik ürünlerde 2. elinde satmak isterseniz uygun fiyat formülü : ( ürünün 0 ının fiyatı x 70/100 ) aynı şekilde alacağınız ürün içinde geçerlidir.
-----------------------------hocam dün baktım fiyatına media markta 360 liraydı.
senin formulü uyguladadım 250 lira yaptım fiyatı.
-
seagate189 bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------hocam dün baktım fiyatına media markta 360 liraydı.
-----------------------------yanlış anlama hocam konuyu baltalama amacında değilim, formül ne diyorsa satılabilir fiyat odur hocam 0 ı 360 ise 250 gayet uygundur. hayırlı satışlar.
-
DarkFall bunu yazdı:
seagate189 bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------yanlış anlama hocam konuyu baltalama amacında değilim, formül ne diyorsa satılabilir fiyat odur hocam 0 ı 360 ise 250 gayet uygundur. hayırlı satışlar.
-----------------------------yok hocam ne yanlış anlaması bilgilendim sağolsın ilk defa bişe satıyorum bilmiyorum bilmiş oldum.
dün aynısı 360 lira formülüne göre 250 liraya bırakıyorum
-
Akakcede bircok sitede 314 civari hoca coguda guvenilir site. Piyasayi yoklamani tavsiye ederim.
-
whopper bunu yazdı:
Akakcede bircok sitede 314 civari hoca coguda guvenilir site. Piyasayi yoklamani tavsiye ederim.
-----------------------------hocam fiyat 250 liradır.
-
-
up