Satılık Sıfır - Kayıtsız - Faturalı SONY Z1
-
donanımhaber e bak hocam orda bol tel alıp satan.
uğraşmıyayım dersen 1000tl ateşliyeyim ben sana :D
-
KILICH bunu yazdı
Günaydın arkadaşlar...
Yurtdışından gelen SONY Z1 faturası,kutusu sıfır olarak herşeyi ile satılıktır...
İstenen ücret 1300 TL dir...
İletişim için 0554 2008007
Öncelik İstanbul içi elden satıştır...
Bunun dışında önce havale,sonra kargo şeklinde olabilir...
Yurtdışında Carrefour'dan alınma ürün yani 2 yıl uluslararası SONY garantisi var...
Siyah renktir...
pasaporta işlenmişmi hocam
bide taksit imkanı varmı
-
Başka Telefona sıcak bakmıyorum demıssın ama LG G2 ile takas dusunursen PM atman yeterli :)
Hic almadıgım , kullanmadıgım bir marka SONY ama olur dersen bir ilk olur benım gıbı telefon hastasına :D -
Liquid bunu yazdı
uğraşmıyayım dersen 1000tl ateşliyeyim ben sana :D
1020 :)
-
Liquid bunu yazdı
Hayırlı satışlar.
http://forum.donanimhaber.com/m_86667186/tm.htm
BaD_BoYs tarafından 18/Oca/14 21:55 tarihinde düzenlenmiştir -
KILICH hocam tbt ye özel bi indirim verirsen neden olmasın bence,
gm artı 450
-
fiyat süper, z var bende de mükemmel bir telefon kesinlike güldürür bu sonyler
-
Okuldan bi öğretmen arkadas var almayi dusunuyor ama havale yapma taraftari degil hocam forum disindan oldugu icin. Kendisiyle p.tesi gorusecegim telefonu bana kargolasan sonra ucreti ben sana hava gecsem olur mu. Yonetim dahil herkes calistigim okulu filan biliyor hatta hafta ici rene projeksiyon ve laptop teslimi icin yanima gelecek. Bu sekilde olursa tekrar gorusurum arkadasla. Olmaz dersen de yinede tesekkur ederim
-
mfatihbodur bunu yazdı
Okuldan bi öğretmen arkadas var almayi dusunuyor ama havale yapma taraftari degil hocam forum disindan oldugu icin. Kendisiyle p.tesi gorusecegim telefonu bana kargolasan sonra ucreti ben sana hava gecsem olur mu. Yonetim dahil herkes calistigim okulu filan biliyor hatta hafta ici rene projeksiyon ve laptop teslimi icin yanima gelecek. Bu sekilde olursa tekrar gorusurum arkadasla. Olmaz dersen de yinede tesekkur ederim
Seni taniyorum hocam...ama once havale sonra kargo yaparim ancak...paraya ihtiyacim var amacim ilkte elden satmak...
Yine de tesekkurler...
-
birgaripaskbestesi bunu yazdı
KILICH hocam tbt ye özel bi indirim verirsen neden olmasın bence,
gm artı 450
Gm arti 600 yaparim hocam...ama sifir olmali...tbt ye sadece...
Edit :rakam az olmus :)
KILICH tarafından 18/Oca/14 23:49 tarihinde düzenlenmiştir