Satılık Sıfır,Açılmamış Kutusunda Gigabyte Ghost Gamer Mousepad
-
Gigabyte GP-MP8000 Ghost Mousepad
Elimde sıfır ve kutuları açılmamış olmak üzere 3 tane mevcut,
- Yüksek yoğunluktaki polyester bez oyunlarda üstün performansını en iyi şekilde sergilenmenizi sağlar.
- Tutmayı önleyici doğal kauçuk yüksek hızda hareket sağlar.
- Geniş ve düzgün yüzey tam rahat ve konforlu kavrama sunar.
- Mükemmel oyun boyutu : 400x 300x 5mm
Yüzey : Polyester
Renk : Kahverengi
Taban : Doğal Kauçuk
Algılayıcı Desteği : Optik, Lazer
Boyutlar : 400x 300x 5mm
Ağırlık : 670 Gr
Chip.com.tr İncelemesinden
... Silindir şeklindeki kutusundan çıkardığımız ürün ilk olarak büyük boyutlarıyla dikkat çekiyor. 400x 300mm genişliğinde olan ürün özellikle fare hassasiyetini çok düşük değerlere ayarladığınız aksiyon oyunlarında farenizi özgürce hareket ettirmenize imkan tanıyor.
Oyuncular için ürettiği ürünlerde Ghost kavramını öne çıkaran firma bu amblemi farede olduğu gibi GP-MP8000 model padde de kullanmış. Ürünün yüzeyine baktığımızda pürüzsüz ve yoğun bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz ki bu da 4000 DPI algılama yapabilen GM-M8000 tipi fareler için biçilmiş kaftan. Öte yandan altında yer alan 4 mmlik kauçuk yapı sayesinde her türlü yüzeyi rahatça kavrayan ürün ani hareketlerde de kıvrılmıyor.
Özel kabı sayesinde zarar vermeden katlayabileceğiniz ürün müsabakalarda veya ağ partilerinde de sizi yalnız bırakmıyor. Son olarak M8000 fare ile birlikte kullanarak oynadığımız birçok oyunda elde ettiğimiz gayet başarılı sonuçlar Gigabyteın da artık profesyonel oyuncu araçları sektöründe önemli bir noktaya sahip olacağını gösterir nitelikte.
Hepsiburada Linki= birde kargo dahil olunca 32-33 TL yapıyor.
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bs21560&categoryId=29
İnceleme Linki=
http://forum.donanimhaber.com/m_38258755/tm.htm
Tanesi kargo dahil : Sadece 20 TL(PTT Kargo ile gönderilecektir) -
Yeni Konu ve Mesaj
Yeni konu açarken veya mesaj atarken dikkat edilmesi gereken kurallar ve yasaklardır. (Link)
Konu başlıkları, Forum içerisinde aramayı kolaylaştıracak şekilde, ":|", ":)", ":D" gibi işaret simge içermeyen, normal yazı standartlarında, ilk harfi büyük olacak şekilde, Türkçe dilbilgisi kurallarna uygun olarak yazılmalıdır. Tümü büyük harf yazılan, rastgele büyük-küçük harf ile konu açmak yasaktır. Aksi taktirde "Dördüncü Sınıf Ceza" uygulanır.(Link) -
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
Yeni Konu ve Mesaj
Yeni konu açarken veya mesaj atarken dikkat edilmesi gereken kurallar ve yasaklardır. (Link)
Konu başlıkları, Forum içerisinde aramayı kolaylaştıracak şekilde, ":|", ":)", ":D" gibi işaret simge içermeyen, normal yazı standartlarında, ilk harfi büyük olacak şekilde, Türkçe dilbilgisi kurallarna uygun olarak yazılmalıdır. Tümü büyük harf yazılan, rastgele büyük-küçük harf ile konu açmak yasaktır. Aksi taktirde "Dördüncü Sınıf Ceza" uygulanır.(Link)
-----------------------------Uyarı için teşekkür,düzelttim başlığı :)
-
Vay anasını, fare altlığının bile sektörü varmış. İyi de görünüyor. Ama fare altlığı işte budur :

Hem de sadece 50 kuruş :)
Edit : Bu arada satışı baltalama gibi bir amacım yok, hayırlı satışlar.
-
Onunla benim sattığım ghost kıyaslanamaz hocam emin ol :)
-
Şimdiki mauslar camda bile çalışıyor pad e gerek yok :)
-
ben de mause pad kullanmıyorum hayırlı satışlar
-
a4 kağıdı bile mouse pad görevi görür seninkini özelliği ne ?
Mousu düşüncene göre otomatikmi kullanıyo ne iş :D
-
tantum bunu yazdı:
-----------------------------
a4 kağıdı bile mouse pad görevi görür seninkini özelliği ne ?
Mousu düşüncene göre otomatikmi kullanıyo ne iş :D
-----------------------------Ben a4 kağıt kullanyorum :D
-
denemeden yorum yapmayın beyler bu mousepadler fps oyunlar çok büyük fark yaratıyor.maçlarda olmazsa olmaz
-
yorum yapanların gamer olmadığı belli.