Satılık Steam Hesabı
-
Toplasan 30tl para verdim. Öyle pek de indirimleri takip etmem. Sadece humble bundle newsletter a kayıtlıyım güzel bir bundle olunca 3-4 dolar verip almıştım zamanında:
torpedo_XL tarafından 15/Kas/14 01:46 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaşlar adam ucuk fiyat istememiş . bundle oyunları olabilir ama bundle oldugunu bilen adam zaten gelip accountu almaz veya alıcak adamın tek tek oyun fiyatlarına bkamakta zamanı olmayabilir.
hayırlı satışlar hocam.
bu arada kendiminkinide paylaşim dedim özendim :P
-
bu ne la herkes 1k 1.5k oyun toplamış ben çok fakirmişimde haberim yok :D
ayrıca humbleydı indirimiydi farketmez ben bu gün 200 lira verip bu oyunların hepsini alamıyorsam bu fiyat uygundur
-
hayırlı satıslar hocam,
benimkide fakir kaldı :D
-
Hesabı satanlar daha sonra ticket oluşturarak hesaplarını geri alıyorlar.. Daha önceki key numaralarından yada box game olarak oyun alıp kaydını oluşturduğu vb. yöntemlerle.. Bu olayın önüne nasıl geçmeyi ve garanti vermeyi planlıyorsunuz satış yaparken merak ettim?
-
Amk fakirim :(
-
McM bunu yazdı
Hesabı satanlar daha sonra ticket oluşturarak hesaplarını geri alıyorlar.. Daha önceki key numaralarından yada box game olarak oyun alıp kaydını oluşturduğu vb. yöntemlerle.. Bu olayın önüne nasıl geçmeyi ve garanti vermeyi planlıyorsunuz satış yaparken merak ettim?
Hocam şöyle söylüyelim güven.Huerfanos'u zaten çoğu kişi tanır ben Lotus MustyKte vs.vs sıkıntı yok
-
McM bunu yazdı
hocam bir üstte yazan enesergun, mustykte, ben, kalibre ve bir kaç arkadaş daha bu konuda huerfanos'a kefil olacaktır, sanıyorum sırf huerfanos 250 lira kara geçsin diye bu kadar adam forumu bırakmaz
-
bu kadar oyunu ne kadar süredir oynuosunuz. bende bi tek counter strike var onu da daha geçen ay aldım. nonsteam oynuodum ama iyi oynayinca hemen hile dioolar o yüzden aldım :)
-
Madem bu kadar steam muhabbeti döndü araya sıkıştırayım, payday2 isteyen var mı :)