folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Satılık Steam Hesabı

Satılık Steam Hesabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Toplasan 30tl para verdim. Öyle pek de indirimleri takip etmem. Sadece humble bundle newsletter a kayıtlıyım güzel bir bundle olunca 3-4 dolar verip almıştım zamanında:

torpedo_XL tarafından 15/Kas/14 01:46 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

arkadaşlar adam ucuk fiyat istememiş . bundle oyunları olabilir ama bundle oldugunu bilen adam zaten gelip accountu almaz veya alıcak adamın tek tek oyun fiyatlarına bkamakta zamanı olmayabilir.

hayırlı satışlar hocam.

bu arada kendiminkinide paylaşim dedim özendim :P

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

bu ne la herkes 1k 1.5k oyun toplamış ben çok fakirmişimde haberim yok :D

ayrıca humbleydı indirimiydi farketmez ben bu gün 200 lira verip bu oyunların hepsini alamıyorsam bu fiyat uygundur

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hayırlı satıslar hocam,

benimkide fakir kaldı :D

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Hesabı satanlar daha sonra ticket oluşturarak hesaplarını geri alıyorlar.. Daha önceki key numaralarından yada box game olarak oyun alıp kaydını oluşturduğu vb. yöntemlerle.. Bu olayın önüne nasıl geçmeyi ve garanti vermeyi planlıyorsunuz satış yaparken merak ettim?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Amk fakirim :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    McM bunu yazdı

Hesabı satanlar daha sonra ticket oluşturarak hesaplarını geri alıyorlar.. Daha önceki key numaralarından yada box game olarak oyun alıp kaydını oluşturduğu vb. yöntemlerle.. Bu olayın önüne nasıl geçmeyi ve garanti vermeyi planlıyorsunuz satış yaparken merak ettim?

Hocam şöyle söylüyelim güven.Huerfanos'u zaten çoğu kişi tanır ben Lotus MustyKte vs.vs sıkıntı yok 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    McM bunu yazdı

hocam bir üstte yazan enesergun, mustykte, ben, kalibre ve bir kaç arkadaş daha bu konuda huerfanos'a kefil olacaktır, sanıyorum sırf huerfanos 250 lira kara geçsin diye bu kadar adam forumu bırakmaz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

bu kadar oyunu ne kadar süredir oynuosunuz. bende bi tek counter strike var onu da daha geçen ay aldım. nonsteam oynuodum ama iyi oynayinca hemen hile dioolar o yüzden aldım :)

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Madem bu kadar steam muhabbeti döndü araya sıkıştırayım, payday2 isteyen var mı :)

Toplam Hit: 4643 Toplam Mesaj: 34