Satılık Tekerlekli Ayakkabı
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------bunla kaymaya utanırım amk :|
-----------------------------Aga çok fena kayılır bunla neye kaycagıan baglı :D
-
Alışveriş merkezlerinde birkaç defa gördüm. 8-10 yaşlarında veletler kayıyordu.
-
arabanın arkasına yapışsan öyle de gidilebilir mi acaba
-
bnin anlamadığım ilanda kardeşime küçük geldiği için satıyorum demişin, ayakkabı numarası 42 oha lan kardeşin kaç numara giyiyo ve kaç yaşında ben 25 yaşındayım 43 numara giyiyorum. :D kadeşinin yaşı bnim kadar olmamaz çünkü bu ayakkabıdan aldıysanız ona en fazla 10 yaşındadır. 10 yaşında olsa dielim 42no ayakkabı olmuyosa burda bi sıkıntı var bnce :))
-
Michael Jackson'ın sırrı çözüldü desene (:
-
metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------bnin anlamadığım ilanda kardeşime küçük geldiği için satıyorum demişin, ayakkabı numarası 42 oha lan kardeşin kaç numara giyiyo ve kaç yaşında ben 25 yaşındayım 43 numara giyiyorum. :D kadeşinin yaşı bnim kadar olmamaz çünkü bu ayakkabıdan aldıysanız ona en fazla 10 yaşındadır. 10 yaşında olsa dielim 42no ayakkabı olmuyosa burda bi sıkıntı var bnce :))
-----------------------------hocam kardeşimin ayaklşarı büyük bunda anlamayacak ne var. normalde 42 falan giyiyo ama amerikadan aldım numaralar orda farklı olduğu iin tam tahmin edemediğimden küçük geliyor.
-
aga freni varmı :d
-
sisteminin tam algoritmasını çözemedim işin açıkçası
-
GoldenBoy bunu yazdı:
-----------------------------satılık tekerlekli ARABA'diye okumuşam uyusammı napsam
-----------------------------:D uyu bencede
-
1 ay sonra ön taraf erir be bununla kaysan :D ne icatmış arkadaş bende paten falan sanmıştım