Satilik Temiz İphone 3Gs 16Gb Beyaz
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------fiyat uygun satarsın bu civarlarda sahibinden e uygun fiyata koyarsan saldırırlar zaten millet iphone manyağı . bi ben anlayamadım ne var bu iphone da niçin bu kadar para verir insanevladı :)
-----------------------------kullanmamışsın herhalde ondan kanımca:D
-
Edit iyi satışlar
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------raul bunu yazdı:
-----------------------------fiyat uygun satarsın bu civarlarda sahibinden e uygun fiyata koyarsan saldırırlar zaten millet iphone manyağı . bi ben anlayamadım ne var bu iphone da niçin bu kadar para verir insanevladı :)
-----------------------------kullanmamışsın herhalde ondan kanımca:D
-----------------------------kullandım dostum şirket vermişti bir zamanlar. android varken insanlar daha dandiğine neden çok daha fazla verirler hala anlamış değilim :)
java ve flash desteği olmayan bir telefondan bahsediyoruz :)
ama helal olsun steve jobs a . adam pazarlama dehası . diğerleriyle aynı klasmandaki ürünü 3 katı fiyata satmayı becerdi
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------valla takas düşünürsen elimde güzel bi telefon var garantisi filan devam eden
özelden konuşalım bi yok olmaz diyorsan hayırlı satışlar :F
-----------------------------hocam elimde fazladan telefon var. ben bunu nakite çevirmek istiyorum. şimdi senden o telefonu alsam bu sefer yine onu satmaya çalışıcam. açıkcası fazla uğraşmak istemiyorum.
ilk de burada belirttim telefonu satmak istediğimi. eğer alan olmazsa sahibindene felan açıcam.
-----------------------------almayı düşündüm birden. Yarın durumu pmlerim.
-----------------------------tamam hocam bekliyorum pm ni
-
Tam aradığım telefon. Ama malesef nakit yok :) Önce telefonumu satmam lazım o zamana sen on kere satarsın. Hayırlı satışlar
-
300 TL m var tamam diyorsan 7,5 dakkada yanındayım.
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Tam aradığım telefon. Ama malesef nakit yok :) Önce telefonumu satmam lazım o zamana sen on kere satarsın. Hayırlı satışlar
-----------------------------
Hocam gidicekse tanidiga gitsin. Koymam satisa beklerim seni eger 1 ay surmezse. -
Telefonu ne kadara satacağımında önemi var gerçi sen satışına devam et ben seni engellemeyim ama bir araştırma yapayım şimdiki piyasası ne kadarmış benim telefonun :)
-
Ayın 1'inde pm atarım hocam.O zamana kadar satamazsan senle ciddi ciddi konuşuruz.