Satılık Valencia Klasik Gitar.
-
hacılar bi süre önce klasik gitar kursuna başlamıştım. artık gitmiyorum. zaten klasik gitar da bana göre değil. evde boş boş duruyo. hem de fazlalık oluyo. hem bi de prosesör alcam bi işe yarasın diye satıyorum. yeterince temiz alet. öyle hergün hergün kullanmadım. koydum çantasına duruyo. yeni gitara başlayacak müridler varsa istanbul içi elden vericem.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-telli-fiyat-sondur-yeni-baslayanlar-icin-ideal-cg-150-46882829/detay
bu sahibinden.com ilanı. tahribat fiyatı 50 lira. -
model ne bir arkadaşım alacak valencia önermiştim bende başlangıç için
-
valla hacı bende bir tane almaya karar vermiştim en iyisi sen ne yap biliyonmu bana onu parasız gönder sevaba girersin. Sana bolca dua ederim hacı paradan kıymetlidir. Yanlışmıyım
-
hocam konuyu baltalamıycam satışta yapmıycamda bnde bitane walden akustik gitar var bu markayı duyan bilen varmı:D bakalım nekdar kişi biliyor bol satışlar
-
hocam dur bir satma msnden görüşek
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hoca adam karşılıksız bana vercek hayır işlemesine engel olmayın yaf :D :)
-
tahref156 bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------hoca adam karşılıksız bana vercek hayır işlemesine engel olmayın yaf :D :)
-----------------------------hoca bana çok lazım ama üniye başlıycam büyük ihtimal başlamadan geliştirem dimi kendimi sen nedcen
-
dead_march bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------hoca bana çok lazım ama üniye başlıycam büyük ihtimal başlamadan geliştirem dimi kendimi sen nedcen
-----------------------------Düğünlere çıkcam hacı yaf :)) ne edcem hocam çalışam bende yeni yeni başlayacağım. Bayadır niyet ediyordum da böyle bi arkadaş çıksında hayır işlesin die bekliyordum.
-
tahref156 bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------Düğünlere çıkcam hacı yaf :)) ne edcem hocam çalışam bende yeni yeni başlayacağım. Bayadır niyet ediyordum da böyle bi arkadaş çıksında hayır işlesin die bekliyordum.
-----------------------------hocam o bu değilde adamın konusunu kirletiyoruz belki ikimizede vermiycekte başkasına vericek hep bizim mesajlarımız doldu yaw buarada düğünolupta beni çağırmıyanın :))
-
:)) haklısın hocam zaten vermeye niyeti yok baksana cevap yok :)) neyse hak eden kazansın ne diyim sağlıcakla kal buralardayım :)
-
hacılar kusura bakmayın yattım da dün gece :| gitarın modeli CG-150