Satılık Ve Hibe Olacak Birkaç Bilgisayar Parçası(İşlemci,Ram,Ekran Kartı,Monitör Vb)
-
OttomanSlap bunu yazdı
hocam usb mousun varsa talibim dicektim ki kargo masrafı zaten mouse a denk geliyo
ibretlik tespit :))))))
-
hocam islemcilere talibim ben koleksiyon yapicam bende de bi mmx islemci var bir de power suppy kaclik hocam ?
-
boş kasaya da ben talip olabilirim.
-
SyspioniC bunu yazdı
hocam islemcilere talibim ben koleksiyon yapicam bende de bi mmx islemci var bir de power suppy kaclik hocam ?
everpower 300 w
wincase 280 w
edit :R 2 tane psu veriyormus.. :R
Amd-x tarafından 15/Haz/13 16:02 tarihinde düzenlenmiştir -
bende de bozuk samsung r560 laptop var.
hard disk dışında tamamını isteyene yollarım.
-
erngnctrk bunu yazdı
pm
-
erngnctrk bunu yazdı
mümkünse talibim.
-
OttomanSlap bunu yazdı
hocam usb mousun varsa talibim dicektim ki kargo masrafı zaten mouse a denk geliyo
Var hocam da iş görmezler sanırım ve tespitin üzere bende bişey demiyorum:D
SyspioniC bunu yazdıhocam islemcilere talibim ben koleksiyon yapicam bende de bi mmx islemci var bir de power suppy kaclik hocam ?
Hocam işlemcilerden p3 ü anahtarlık yapmaya karar verdim :D :D p4 ü de biriki arkadaş yazmışlar senden önce pm olarak onlardan birine göndericem sanırım. haber ederim yine de. Power lar hakkında bilgiler orda fotoğrafta mevcut aslında da arkadaş belirtmiş:)power istiyosan pmle adres telefon falan yollarım:)
CooLSTuFF bunu yazdıboş kasaya da ben talip olabilirim.
Hocam bir p3 var bir de p4 gel ist/küçükçekmece/cennet mah. elden vereyim:D yada karşı ödemeli kargo edeyim tabi yerse :D :D
erick tarafından 15/Haz/13 23:52 tarihinde düzenlenmiştir -
p4 işlemciye ne istiyon hacı evde bi tane eski kasa yatıyo topliyimde çalıştırıp yigene verim diom ekran kartıda çalışırsa iş görür aslında bende istanbuldayım kargo sorun olmaz işlemciyi vermediysen ekran kartı ve ramleride alırım hocam :)
-
ekran kartı ddr2 olmasayd benim pc ye olurdu...
http://www.tahribat.com/Forum-Fazla-Ekran-Karti-Olan-Hayirsever-Araniyor-Agp-8x-159052/