Satılık Video Sitesi
-
rakkoc bunu yazdı
ordan burdan video bulup ekleyen bir robotu mevcutmu sistenin ?
turkce karakterleri ile ilgili ufak bi problem var sanirim. ust taraftaki karakterler bende "?leti?im" vb. gibi yerlerde sorunlar var. alicimi duzelticek duzeltip mi vereceksin.
hosting sorunu yok (sure alan ve icerik bakimindan) ise ve domain suresine gore yeniden ucret konusalim diyecegim. 30 kagit domain icin ancak eder emeginide uzerine koyup oyle konusmak gerektigini dusunuyorum.
site taşıması sırasında oluşmuş bir osrun o hocam düzeltililr bir şekilde.
domanin bitmesini 1 aydan fazla var konuyu 1 ay önce açmıstım finaller denk gelince malesef olan oldu :)
ben 30 tlyi emeğimin karşılığı için istiyorum sitede bot var youtube botu panelden aratıp ekleyebiliyorsunuz. -
BarisYigit bunu yazdı
hasiktir ya..
bu domaini almam lazım..
para bulmam lazım.. çok iyi ya..
hazır parayı bulmuş olan var, çekilir misin kenara :d
MaviGozluDev tarafından 15/Oca/13 12:27 tarihinde düzenlenmiştir
edit haa bide şubatta bitiyomuş domainin süresi, isimtescilde ucuza bi uzatmakuponu vs olayı yok mu :D -
MaviGozluDev bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
hasiktir ya..
bu domaini almam lazım..
edit haa bide şubatta bitiyomuş domainin süresi, isimtescilde ucuza bi uzatmakuponu vs olayı yok mu :D:) artık çok geç aldım bile
-
neysem.
baristbt tarafından 15/Oca/13 12:31 tarihinde düzenlenmiştir -
myblackworldweb bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
hasiktir ya..
bu domaini almam lazım..
edit haa bide şubatta bitiyomuş domainin süresi, isimtescilde ucuza bi uzatmakuponu vs olayı yok mu :D:) artık çok geç aldım bile
boğazında kalsın :D:D domainin bi yerde sıkışsın kalsın :D
-
MaviGozluDev bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
hasiktir ya..
bu domaini almam lazım..
boğazında kalsın :D:D domainin bi yerde sıkışsın kalsın :D
:) güzel dileklerin için teşekkür ederim hocam :)
-
hass ya
-
satildimi simdi :\ ben daha fazla vereceydim :| o yuzden muhabbet yapiyordum basta. 30 lira domain 70 lirada emegin icin diyip 100 dicektim :(
undefined-01 tarafından 15/Oca/13 12:45 tarihinde düzenlenmiştir -
rakkoc bunu yazdı
satildimi simdi :\ ben daha fazla vereceydim :| o yuzden muhabbet yapiyordum basta.
bende alsam mı almasam mı diy kendi içimde geyikelr yaparken alayım la dediydim bi an (en son alayımmı almayım mı diye bencocukken.com da arada kaldıydım 10 lira için, film/belgesel çekip sitesi yapmışlar amk) tam alayım deidm mesja attım ki satılmış :D nasip kısme thep bu işler :D
-
para hesaba geçti bile hocam. Aldım yani :)