Satılık Vodafone Özel Numara
-
Khaine bunu yazdı:
-----------------------------kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------Khaine bunu yazdı:
-----------------------------bendede 31'le biten numara var istiyene satabilirim :)
-----------------------------benim hakkım o numara çünkü benimde nikim 31 le bitiyore :|
-----------------------------
ne kadar vercen? xD
-----------------------------5 lira verem
-
varsa 53 lü bişer alabilirim :) adam ın teki trabzon un alan kodu sonu da 6161 numaralı hatta 15 milyarlık arabasını takasa girmiş herhalde :| adam la konuştuk adam hattına 15 Bin $ istiyor :)
-
benim numaram da özel, avea ve manevi değeri var alıcı olan varsa pm xD
-
kafayımı yedin ya artık numara onemli degilki birini ararken tekrar tekrar numarayımı yazıyorsunuz isme gore arıyorsunuz. birisine kayıt etmesi için 1 kere numarayı soyleyeceksiniz o kadar...
ne ozel numarası isterse en dandik numaralar bir araya gelsin benim icin aynı :S -
La beimkidie 0****828282 (vodafone ) alcak warmı :D
-
djtyk bunu yazdı:
-----------------------------La beimkidie 0****828282 (vodafone ) alcak warmı :D
53 lü olsaydı düşünmeden alırdım :) -
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------başbakanı rte olan bir ülkenin halkının tel nosu satması yadırganmamalı :)
-----------------------------Ne alaka?
-
theimpossible bunu yazdı:
-----------------------------varsa 53 lü bişer alabilirim :) adam ın teki trabzon un alan kodu sonu da 6161 numaralı hatta 15 milyarlık arabasını takasa girmiş herhalde :| adam la konuştuk adam hattına 15 Bin $ istiyor :)
0536 *** 53 53 var :) . Trabzon'da 61 61 hat satan bir adam var 750 yetale istiyor .Büyüyünce alacam :D
-
bu cok özel noyu :) anca samsunlu birine satabilirsin alcak kisinin maddi yonden zengin akildan biraz noksun olmasida sart tabi
-
daha pisligini yaparim, Rusya'dan Roamingi acik hat satarim :)