Satılık Vw Polo 52 Bin Km Temiz:D
-
arkadaşlar aracımı satıp modelli bişey almaya karar verdim ilgilenenler için link:
http://www.sahibinden.com/52_bin_kmde_97_model_temiz_memurdan_polo-08WQQaXQQ12399869WQQpXQQdisplayitem
ayrıca tbt oyelerine ozel asma kilit ve gerekli durumlarda kullanabilmek için bi vuruşta 2 kişiyi oldurebileceğiniz bilek kalınlıgında kablo! ,aracım reklam yıldızıdır bi çok reklamda arka planda rol almıştır.:D
-
bol şans
-
hacim ben o paraya 3lük serisinden e46 330i alirim.
modelide 2002 olur.
bol sanslar
-
pazarlıkla 10.000 tl ye indirirsen belki satarsın ama 12.000 tl o araba için zor :(
Edit: Aslında kilometresi güzelmiş 52.000 ben 4 yıl içinde 447.500 km yapmıştım temiz arabaya benziyo
-
Bende satışını baltalamamak için 1 ay önce aldığımız 1.9 polo GTI nın fiyatını hiç söylemeyim.
-
52 000 ve 97 çok az binilmiş yaw iimiş :) 2008 araba sattık geçen 65 000 de :) binilmedimi doru düzgün hiç
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------hacim ben o paraya 3lük serisinden e46 330i alirim.
modelide 2002 olur.
bol sanslar
-----------------------------hoca ne aliyon bisiklet falanmi :) 12 bin ytl anca eski kasa bmw alirsin.)
-
haci arabana 12 bin verirlerse depoyu full doldur . alacak adama git bide lüx yerde yemek yedir.sağa çek bide soğuk su al .
-
NiGhT_SouL bunu yazdı:
-----------------------------
haci arabana 12 bin verirlerse depoyu full doldur . alacak adama git bide lüx yerde yemek yedir.sağa çek bide soğuk su al .
-----------------------------hocam bende senin ne demek istediğini anlamadım
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------NiGhT_SouL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam bende senin ne demek istediğini anlamadım
-----------------------------o araba o kadar para etmez diyo :)
-
saolun arkadaşlar:D almak isteyen olurmu bu yorumlardan sonra bilmiyom artık