Satılık Wolkswagen Passat 2.0 Tdi Comfortline
-
Değerli mürid(e)ler
Elimizdeki Wolkswagen Passat marka aracı satmaya karar verdik.
Temiz bir araçtır. Almak isteyen olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
Sahibinden.Com ilanı : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-passat-2-0-tdi-comfortline-79678371/detay
-
Hocam sahibinden.com gibi günde her türlü kaşar tüketicinin uğradığı biryerde varken ilan buradaki konunun gizli olma sebebi nedir ?
-
konu dışı ama word pres diye okudum :D
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------Hocam sahibinden.com gibi günde her türlü kaşar tüketicinin uğradığı biryerde varken ilan buradaki konunun gizli olma sebebi nedir ?
-----------------------------Birtek müridlere konu açmak için tereddütte kaldım sonra birtek üyeler görsün diye gizledim. :)
-
@x-files : Yat uyu hocam :D
-
Şu arabaya hasta oluyorum.
Çok iyi maşallah hayırlı satışlar.
-
fotolarda plakayı gizle tavsiye hocam :)
-
@Branxian : Teşekkürler hocam :)
@Baambocha : Neden hocam? :)
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------Hocam sahibinden.com gibi günde her türlü kaşar tüketicinin uğradığı biryerde varken ilan buradaki konunun gizli olma sebebi nedir ?
-----------------------------hayır bi de tonla konu silindi arabalarınızı gidin sahibinden.com arabam.com hatta gittigidiyor.com sitesinden satın denildi buraya konu açma amacı nedir anlamıyorum kim buraya ev araba satın almak için giriyorki
-
hocam ne biliyim sakata sakatata gelme diye solediydim sen bilirsin tabikisi de
-
hocam ne güzel bi araçmış, bu renkte bi araba sahibi olmak zor oluyorumu, bakımı satımı alımı aklına ne gelirse mavi